Вийшов новий трейлер фільму "Місія нездійсненна 6"

16 травня 13:08

Прем'єра фільму запланована на липень цього року.

 

Студія Paramount Pictures на своєму каналі на YouTube опублікувала новий трейлер фільму "Місія нездійсненна: Наслідки", який стане шостою картиною кінофраншизи. До ролі агента Ітана Ханта знову повернеться Том Круз, який виконував головну роль в п'яти попередніх частинах фільму.

У новій картині Ханту, його команді і союзникам, що приєдналися до них нещодавно, доведеться працювати наввипередки з часом, оскільки їхня нова місія піде не за планом. У фільмі також знялися Ребекка Фергюсон, Генрі Кавілл і Саймон Пегг. Режисер - Крістофер Маккуоррі.

Цікаво, що Кавілл, відомий по ролі Супермена у фільмі "Ліга справедливості", одночасно знімався в обох фільмах. Для "Місія нездійсненна" він відростив вуса, які йому не дозволяли збривати, тому під час монтажу "Ліги справедливості", їх довелося прибрати за допомогою комп'ютерної графіки.

Прем'єра картини запланована на 27 липня.

Раніше був опублікований фінальний трейлер сиквелу "Дедпула", який розповідає про те, як балакучий найманець збирає команду супергероїв, що буде протистояти лиходієві Кейблу.