Відбулася прем'єра другого сезону серіалу "Світ Дикого заходу"

23 квiтня 14:13

Творці шоу обіцяють здивувати глядачів.

 

Телеканал НВО нарешті порадував шанувальників серіалу "Світ Дикого заходу" і випустив другий сезон шоу, виходу якого фанати чекали протягом останніх двох років. Це час знадобився творцям серіалу Джонатану Нолану і Лізі Джой на те, щоб зняти нові епізоди, не втративши при цьому якості.

Сюжет другого сезону тримається в суворій таємниці, незважаючи на те, що нещодавно Нолан і Джой пообіцяли опублікувати повний сюжет з усіма поворотами, якщо їхній пост збере 100 тисяч лайків. Обіцянку вони виконали, відео вийшло, але виявилося жартом: глядачам запропонували подивитися на те, як Еван Рейчел Вуд починає співати пісню Never Gonna Give You Up Ріка Естлі. Після цього протягом 20 хвилин показують собаку поруч з фортепіано.

Але Нолан і Джоай обіцяють здивувати глядачів і показати у другому сезоні справжню війну між андроїдами і людьми.

Разом з тим, відомо, що в шоу з'явиться безліч нових зірок, відомих за іншими фільмами і серіалами, серед яких Хіроюкі Санада ("Залишитися в живих", "Росомаха. Безсмертний"), Густаф Скарсгард ("Вікінги"), Фарес Фарес ("Mysterium"), Бетті Габріел ("Проти"), Джонатан Такер ("Королівство"), Ніл Джексон ("Сонна лощина") і Катя Херберс ("Залишені").

Раніше повідомлялося про те, що серіал "Розповідь служниці" отримав основні нагороди премії "Еммі". Кращою актрисою в драматичному серіалі визнана Елізабет Мосс, яка зіграла головну роль у "Розповідь служниці". Серіал також отримав нагороди за кращу режисуру, кращий сценарій драматичного серіалу і кращу актрису другого плану (Енн Даун).