Вайтіті, Стрип, Хемворт та інші прочитають книгу Роальда Даля у благодійному проєкті

19 травня 14:32

Зірки прочитають книгу "Джеймс і гігантський персик".

 

Режисер Тайка Вайтіті спільно з фондом Роальда Даля організував благодійне читання книги письменника "Джеймс і гігантський персик". Кампанія спрямована на збір коштів для фонду Partners in Health, який підтримує працівників системи охорони здоров'я і нужденних, а також допомагає їм у боротьбі з поширенням коронавірусу.

Вайтіті та зірки, яких він запросив, будуть читати розділи книги протягом 10 епізодів. У першому з них, крім самого режисера, з'явилися Кріс і Ліам Хемсворт, а також Нік Кролл. У другому епізоді книгу читали Меріл Стріп і Бенедикт Камбербетч.

В наступних епізодах до читання повинні приєднатися також Райан Рейнольдс, Кара Делевінь, Кейт Бланшет, Мінді Кейлінг, Лупіта Ніонго, Біллі Портер, Едді Редмейн, Сара Полсон і багато інших. Всі актори зображають різних персонажа повісті. Вони записували свої частини книги, перебуваючи в ізоляції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Трейлер акції

Перший епізод

Другий епізод

Читайте також: США не хочуть допомагати бідним країнам у боротьбі з коронавірусом – Financial Times

Раніше знаменитості озвучили першу книгу про "Гаррі Поттера" спеціально для дітей, які опинилися в самоізоляції через коронавірус. Деніел Редкліфф, актор, який зіграв улюбленого персонажа-чарівника в кінематографічних втіленнях книг, озвучив перший розділ прем'єрного роману "Хлопчик, який вижив".