У музеї історії Києва вибухнула барвами виставка Христини Снігур

Автор : Василь Артюшенко
10 квiтня 10:20

Проект "Еволюція душі. В обіймах Всесвіту" - про те, що можна відчути, але складно описати.

 

У Музейно-виставковому центрі "Музей історії міста Києва" відкрилася виставка художниці Христини Снігур під назвою "Еволюція душі. В обіймах Всесвіту". На виставці представлено 21 роботу, кожна з яких схожа на вибух фарб і палітру бурхливих почуттів. Сміливі мазки яскравих кольорів як спосіб перенести свої думки і почуття на полотно -- так можна охарактеризувати самовираження молодої художниці.

Це проект про пізнання, мрії, прийняття, єднання, магію моменту тут і зараз, адже еволюція душі - це шлях, який проходить кожен з нас. Що надихає художницю на творчість? Насамперед, любов в усіх її проявах. У буйстві фарб, у глибині очей, в емоціях, що наповнюють до країв, і розливаючись, накривають шаленою хвилею натхнення. На полотнах зображено те, що можна відчути, але складно описати.

Христина Снігур - авторка картин і текстів пісень, засновниця творчого проекту "Еволюція душі" та однойменного благодійного фонду. Її твори знаходяться у приватних колекціях 5 країн світу. Під час вернісажу пройшов благодійний аукціон, на якому було продано 5 картин. Вилучені кошти підуть на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями.

Раніше у Києві відкрилася виставка безпредметного живопису Андрія Лапонова.