У мережі з'явився перший тизер шостого сезону "Гри престолів"

04 грудня 10:55

Вихід нового сезону серіалу запланований на квітень 2016 року.

 

Компанія HBO опублікувала перший тизер шостого сезону серіалу "Гра престолів". У тизері немає нових сцен, він супроводжується голосом Макса фон Сюдова, який озвучує в серіалі Триокого ворона. Повідомлення про це було опубліковано виданням The Hollywood Reporter.

У ролику показано вбивство Джона Сноу, відсікання голови Неду Старку, Арья, що втрачає зір у Чорно-білому будинку, і інші сцени з минулих сезонів. Зображення супроводжується словами "Ми дивимося. Ми слухаємо і запам'ятовуємо. Минуле вже написано. Чорнило висохло".

Завершується ролик словами Брана Старка "вони не уявляють, що на них чекає".

Читайте також: Джордж Мартін спростував чутки про роботу над фільмом за мотивами "Гри престолів"

Раніше повідомлялося про те, що Джон Сноу з'явився на першому постері шостого сезону серала. Смерть Джона Сноу стала найбільш обговорюваною подією, пов'язаною з серіалом. Сам же серіал "Гра престолів" у цьому році отримав 24 номінації на Еммі.

22 липня видання Screen Crush повідомило, що актор Кіт Харінгтон, відомий з ролі Джона Сноу, був помічений в аеропорту міста Белфаст, де проходили зйомки нового сезону серіалу, що може бути свідченням його подальшої участі у проекті.