У мережі з'явилася схема ДТП Скрябіна

03 лютого 12:00

В ДАІ підтверджують версію про те, що Кузьма Скрябін загинув за перевищення швидкості.

 

Фото з місця ДТП Кузьми Скрябіна, 2 лютого 2015 рік
Фото з місця ДТП Кузьми Скрябіна, 2 лютого 2015 рік

Смертельне ДТП за участю лідера групи "Скрябін" Андрія Кузьменка сталася через перевищення швидкості музикантом. Такий попередній висновок зробили в Криворізькій ДАІ, передає "Комсомольська правда".

Як з'ясували журналісти, "Тойота" Скрябіна рухалася зі швидкістю близько 160 км/год. В результаті удар з молоковозом вийшов такої сили, що автомобіль Кузьменко розвернувся на 90 градусів, а вантажівці ГАЗ-53 вирвало задній міст.

Основний удар припав на місце водія джипа. Скрябін загинув на місці. Рятувальникам довелося вирізати тіло з машини, передня частина якої перетворилася на купу заліза.

В інтернеті з'явилася схема аварії.

Ще вчора в ДАІ повідомили, що ДТП сталося в результаті зустрічного зіткнення.

Як з'ясувалося, в машині з Кузьмою їхала жінка, яка і викликала музикантів групи на місце трагедії. Її з численними травмами доставили в Криворізьку лікарні №2. Її особистість достовірно невідома, кажуть, що в одній машині з Кузьмою їхала адміністратор групи Ольга.

У ДТП постраждала ще одна жінка - пасажирка молоковоза, вона також госпіталізована. При цьому водій молоковоза залишився цілий.

Раніше один Скрябіна, гонщик Олексій Мочанов закликав не спекулювати на загибелі Кузьми, вигадуючи версію замаху через за критичну позиції музиканта до чинної влади.

"Дуже прошу не розганяти по мережі дурниці про замах на Андрія Кузьменка, теракт і зведення рахунків, підставляючи таким чином під загрозу життя і безпеку водія молоковоза, в який врізався і загинув Андрій", - підкреслив Мочанов.

За його словами, Скрябін дуже поспішав на літак, тому і перевищив швидкість.