У крові померлого вокаліста The Prodigy знайшли наркотики і алкоголь

08 травня 15:16

Перед смертю Кіт Флінт прийняв кокаїн і кодеїн.

 

Посмертний аналіз крові вокаліста гурту The Prodigy Кіта Флінта, який був знайдений мертвим у березні, показав наявність в організмі музиканта кокаїну, кодеїну і алкоголю. Про це було оголошено на слуханнях в коронерському суді Ессекса, повідомляє ВВС.

Коронер Керолайн Бізлі-Мюррей заявила про те, що залишає причину смерті Флінта відкритою, оскільки у неї немає достатніх доказів того, що це було самогубство. "Я розглядала версію суїциду. Але щоб стверджувати це, я повинна бути впевнена, що містер Флінт сформував ідею і зробив необхідні дії, знаючи, що вони призведуть до його смерті. Беручи до уваги всі обставини, у мене немає достатніх підстав стверджувати це", - зазначила коронер.

За словами Бізлі-Мюррей доказів того, що те, що трапилося, було результатом нещасного випадку, також недостатньо.

Флінт помер 4 березня в своєму будинку в Ессексі, Англія, у віці 49 років. Хоча причина смерті не була виявлена, клавішник і автор пісень Prodigy Ліам Хоулетт написав в Instagram групи, що Флінт "покінчив з собою".

Флінт народився в Лондоні в 1969 році. У 1990-му він став танцюристом електронної групи The Prodigy, яка була заснована продюсером Лиэмом Хоулеттом. Згодом Флінт також став основним вокалістом колективу. Група стала одним з найпопулярніших електронних колективів Великобританії, а їх альбом Music for the Jilted Generation зайняв перше місце в британському чарті платівок.