У Києві пройде гра з зануренням Futurism

05 вересня 18:17

Результат гри залежить тільки від дій її учасників.

 

6 вересня на Арт-заводі "Платформа" в Києві відбудеться прем'єра масштабної імерсивної постановки Futurism від компанії Mystery Play. У "грі з зануренням" результат подій залежить тільки від дій учасників. Ігри стартували 31 серпня і триватимуть до початку жовтня. Ознайомитися з розкладом можна за посиланням.

Під час постановки глядач стає повноправною дійовою особою того, що відбувається, а сюжет проекту ґрунтується на відомих фільмах, книгах і серіалах.

Перед початком гри учаснику надається право вибору угруповання: капіталісти, вчені або антиглобалісти. Кожна команда має свою філософію, цінності та погляди на майбутнє. До тих пір, поки не відбудеться головна подія. Подія, яка переверне хід гри, і, після якої одна з груп візьме повний контроль над ситуацією, розвиваючи її за власним сценарієм.

Організатори стверджують, що це не просто гра, а масштабний соціально значимий проект, в якому будуть порушені важливі теми. Наприклад, забруднення навколишнього середовища й утилізація відходів, особливості та ризики штучного інтелекту, який стрімко занурюється в наше життя, і посилення впливу онлайн комунікацій.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.