У Києві пройде другий Comic Con Ukraine: що приготували організатори

27 серпня 15:10

Фестиваль відбудеться вже 21-22 вересня.

 

21-22 вересня на арт-заводі "Платформа" в Києві відбудеться другий конвент сучасної поп-культури Comic Con Ukraine. У минулому році подію відвідало 20 тисяч осіб, а цього року організатори очікують на ще більший наплив відвідувачів. Одним з хедлайнерів в цьому році стане Джон Ромеро – співавтор гри Doom.

Крім цього організатори приготували ще масу цікавих речей, заради яких варто відвідати Comic Con Ukraine цього року.

Cosplay- і Cover Dance-шоу

Цьогоріч призовий фонд для косплеєрів і танцювальних команд склав 100 тисяч гривень. Під час цього шоу пройде перший в Україні відбір для участі в японському World Cosplay Summit і єдиний в Україні конкурс Dog-Cosplay.

Зіркові гості та автограф-сесії

Відвідувачі зможуть поспілкуватися із зоряними гостями: крім Ромеро очікується також приїзд Денні Трехо, відомого за роллю у фільмі "Мачете". Можна буде не тільки поставити запитання гостю, але й сфотографуватися з ним і отримати автограф.

Тематичні стенди

На фестивалі будуть представлені стенди від компаній кінопрокату і розробників ігор. Крім того, будуть створені спеціальні фото-зони.

Зона LARP (Live Action Role Play)

Територія живих і настільних рольових ігор. Це буде фентезійна зона, де переодягнені в істот учасники намагатимуться заманити гостей для участі в квесті.

Найбільший гік-маркет країни

Тут можна буде не тільки купити щось цікаве, але і побувати на спеціальних презентаціях видавців коміксів і зустрічах з такими художниками як Брюно Дюамель (Франція) - автором графічної адаптації роману Оноре де Бальзака "Батько Горіо" і Джон JagoDibuja Герра (Колумбія) - серія стрипів Living with Hipstergirl and Gamergirl.

Виступи музичних колективів

На фестивалі виступлять Magic Sword (США) - відомі саундтреками до гри Hotline Miami 2: Wrong Number - творці треку до трейлеру Thor: Ragnarok і ще гурти Violet Raymoor, Timecop1983, ZWYNTAR, Orionix, Nika Lenina.

Крім того, відвідувачі зможуть побачити повнорозмірний винищувач T–65 X–Wing з "Зоряних воєн", взяти участь в ігрових турнірах та квестах, а також відвідати зону фудкортів, барів і відпочинку.

Квитки доступні за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.