Топ-5 найочікуваніших серіалів травня

30 квiтня 10:00

На екрани вийде "Пастка-22" та серіал за романом Пратчетта і Геймана.

 

З приходом травня збільшується кількість теплих днів і вечорів, які можна провести на природі. Але це зовсім не означає, що не можна присвятити час перегляду серіалів, тим більше, що травень порадує виходом новинок, які обіцяють стати цікавими.

"Я зомбі" (5 сезон)

Прем'єра: 2 травня

Фінал історії дівчини-зомбі Олівії Мур, яка руйнує всі стереотипи про живих мерців: приємна зовнішність, почуття гумору і незвичайні здібності. Поїдаючи чужі мізки, вона отримує спогади померлого.

"Чорнобиль"

Прем'єра: 6 травня

Серіал, знятий за мотивами реальних подій і розповість про вибух на Чорнобильській АЕС. Головну роль, Валерія Легасова, який очолив ліквідацію аварії, виконав Джаред Харріс.

"Пастка-22"

Прем'єра: 16 травня

Серіал знятий за мотивами роману Джозефа Хеллера. "Пастка-22" - це термін, який був придуманий Хеллером, і означає логічний парадокс між взаємовиключними правилами. Дія серіалу розвертається у 1944 році в Італії, де розквартирований бомбардувальний полк ВПС США. Головний герой, капітан Йоссаріан, намагається уникнути участі в бойових діях, наприклад, пославшись на божевілля.

"Добрі знамення"

Премьера: 31 травня

Серіал за мотивами роману Ніла Геймана і Террі Пратчетта. В основі сюжету дружба ангела Азірафеля і демона Кроулі, яким разом доведеться боротися з прийдешнім апокаліпсисом. Головні ролі в шоу виконали Девід Теннант і Майкл Шин. Крім того, Сатану в серіалі озвучить Бенедикт Камбербетч.

"Болотна тварюка"

Премьера: 31 травня

Серіал розповість про Алека Холланда - співробітника Центру з контролю і профілактики захворювань в США, який перетворюється на гібрид людини і рослини в результаті нещасного випадку в загадкових болотах.