Топ-5 найочікуваніших серіалів листопада

02 листопада 14:10

На екрани повернеться "Корона" і вийде продовження "Молодого папи".

 

Прийшов листопад, який приніс з собою не тільки холоди і відчуття наближення зими, але і нові цікаві серіали. Вони будуть дуже доречними, адже погода сприяє проведенню довгих вечорів вдома, під м'яким пледом і в компанії з хорошою історією.

"Ранкове шоу"

Прем'єра: 1 листопада

Серіал від Apple, головні ролі в якому виконали Різ Візерспун і Дженніфер Еністон. Він розповість про створення "шоу, з яким прокидається Америка". Героїня Еністон працює в цьому шоу, а її багаторічного партнера, якого грає Стів Карелл, звільняють через сексуальний скандал.

"Мандалорець"

Прем'єра: 12 листопада

Серіал зі всесвіту "Зоряних воєн", дія якого розгортається між шостим і сьомим епізодами. Головну роль у ньому зіграє Педро Паскаль, відомий по "Грі престолів" і "Нарко".

"Корона" (3 сезон)

Прем'єра: 17 листопада

У новому сезоні шоу зміниться акторський склад. Тепер Єлизавету ІІ грає володарка "Оскара" Олівія Колман. Дія серіалу розгортатиметься через 25 років після коронації, а королеві "доведеться зіткнутися зі стрімкими змінами, які відбуваються з Британією".

"Новий папа"

Прем'єра: листопад 2019

Продовження відомого серіалу Паоло Соррентіно "Молодий папа". У новому сезоні роль папи зіграє Джон Малкович, але з'явиться в ньому і виконавець головної ролі в попередньому сезоні Джуд Лоу.

"Непристойно багаті"

Прем'єра: листопад 2019

У центрі сюжету – багата каліфорнійська сім'я, яка заробила статок на християнському каналі. Коли генеральний продюсер серіалу і глава сім'ї гине, між його дітьми і дружиною розгорається справжня боротьба.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.