Топ-5 найочікуваніших фільмів лютого

01 лютого 15:10

У прокат виходить драма "Крути 1918" та продовження "Як приборкати дракона".

 

Настав лютий – останній місяць зими і найкоротший місяць у році. Незважаючи на те, що днів у лютому буде не так вже й багато, він принесе з собою прем'єри фільмів, які обіцяють бути цікавими.

DT.UA зібрало п'ятірку найочікуваніших фільмів другого місяця року.

"Лего. Фільм 2"

Прем'єра: 7 лютого

Режисери: Майк Мітчелл, Тріша Гам

У ролях: Марго Роббі, Елісон Брі, Кріс Пратт, Елізабет Бенкс, Джона Хілл, Тіффані Хэддиш, Стефані Беатріз, Ченнінг Татум

Через п'ять років після перемоги над Лордом Бізнесом герої збираються разом, щоб дати відсіч прибульцям DUPLO з далекого космосу, які руйнують все навколо швидше, ніж можна зібрати заново. Через деякий час, до них на планету прилітає корабель з Дружньої Системи і забирає друзів Еммета. Головний герой відправляється на їхній порятунок і потрапляє в смугу астероїдів, звідки його рятує Рекс Бронежелет. А в цей час його друзі знайомляться з королевою Багатоликою.

"Крути 1918"

Прем'єра: 7 лютого

Режисер: Олексій Шапарєв

У ролях: Олександр Піскунов, Олексій Тритенко, Роман Ясиновський, Богдан Юсипчук, Дмитро Ступка, Наталія Васько, Остап Ступка

Художній фільм про реальну історію бою на залізничній станції Крути взимку 1918 року. На тлі доленосних подій в країні два брати Андрій і Олексій Савіцькі закохуються в прекрасну Софію. Більшовики підходять до Києва, місто наповнене "червоними" агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом всі боєздатні частини армії, включаючи юнкерів і студентів. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій та Олексій, стають проти чотиритисячного добре озброєного війська.

"Аліта: бойовий ангел"

Прем'єра: 14 лютого

Режисер: Роберт Родрігес

У ролях: Ейса Гонсалес, Дженніфер Коннеллі, Мішель Родрігес, Джекі Ерл Хейлі, Крістоф Вальц, Роза Салазар, Каспер Ван Дін, Ед Скрейн

Дія фільму відбувається через 300 років після Великої війни у XXVI столітті. Доктор Ідо знаходить останки жінки-кіборга. Після лагодження кіборг нічого не пам'ятає, але виявляє, що в змозі користуватися бойовими прийомами кіборгів. Починаються пошуки втрачених спогадів.

"Як приборкати дракона 3"

Прем'єра: 21 лютого

Режисер: Дін ДеБлуа

У ролях: Кейт Бланшетт, Крістен Уіг, Джерард Батлер, Кіт Харінгтон, ТиДжей Міллер, Джона Хілл

Колись вікінги жили в гармонії з драконами. В ті часи вони ділили радість, горе... і останні штани. Здавалося, що так буде завжди, але поява загадкової Денної Фурії змінила життя острова. І тепер Гикавка і Беззубик зіткнуться з безжальним мисливцем на драконів, що прагне знищити все, що їм дорого.

"Влада"

Прем'єра: 21 лютого

Режисер: Адам МакКей

У ролях: Емі Адамс, Білл Пуллман, Елісон Пілл, Крістіан Бейл, Стів Карелл, Джессі Племонс, Сем Рокуелл, Лілі Рейб

Сюжет фільму оповідає про 46-го віце-президента США Діка Чейні. Дік не тільки став найсильнішим віце-президентом в історії Америки, але і зміг змінити світ.