Топ-10 найочікуваніших фільмів зими

04 грудня 15:07

У прокат виходять "Зоряні війни", перезапуск "Джуманджі" і фільм про Чорну пантеру.

 

Настала зима, а з нею в наше життя незмінно приходять холоди. Скрасити холодні зимові вечори допоможуть гарні фільми, яких цієї зими виходить у прокат досить багато.

DT.UA зібрало найбільш очікувані новинки найближчих трьох місяців.

"За прірвою в житі"

Прем'єра: 7 грудня

Режисер: Денні Стронг

У ролях: Зої Дойч, Кевін Спейсі, Люсі Бойнтон, Ніколас Холт, Сара Полсон, Віктор Гарбер, Хоуп Девіс, Емі Рутберг

Історія про те, як народився Холден Колфілд, герой культового для багатьох поколінь роману "Над прірвою в житі", і як його автор - Джером Селінджер - став видатним письменником Америки, вибрали дивовижну долю.

"Кіборги"

Прем'єра: 7 грудня

Режисер: Ахтем Сеїтаблаєв

У ролях: Роман Ясіновський, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, В'ячеслав Довженко

Історія про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю в походженні і віці, їх об'єднала одна мета - захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця. Оскільки за їхніми спинами: матері, жінки, діти і вся Україна.

"Зоряні війни: Останні джедаї"

Прем'єра: 14 грудня

Режисер: Райан Джонсон

У ролях: Марк Хемілл, Керрі Фішер, Адам Драйвер, Дейзі Рідлі, Джон Бойега, Оскар Айзек, Енді Серкіс, Лупі Нионго, Донал Глісон

Нова історія про протистояння світла і темряви, добра і зла починається після загибелі Хана Соло. В Галактиці, де Перший Орден і Опір люто борються один з одним у війні, героїня Рей пробудила в собі Силу. Але що станеться, коли вона зустрінеться з єдиним, що залишився в живих, лицарем-джедаєм - Люком Скайуокером?

Кайло Рен перейшов на Темну сторону Сили і вбив власного батька, обійнявши високу позицію в Першому Ордені. Але куди приведуть його невгамовні амбіції, подаровані у спадок грізним дідом Дартом Вейдером? Ситуація загостриться ще більше, коли мати Кайло, лідер Опору Лея, разом з, Фіном і BB-8 приступить до нової місії.

"Джуманджі: Поклик джунглів"

Прем'єра: 21 грудня

Режисер: Джейк Кездан

У ролях: Карен Гіллан, Дуейн Джонсон, Міссі Пайл, Джек Блек, Боббі Каннавале, Кевін Харт, Різ Дербі, Тім Метісон

Четверо підлітків виявляються всередині гри "Джуманджі". На них чекає сутичка з носорогами, чорними мамбами, а на кожному кроці чекає нескінченна низка пасток і головоломок. Щоб пройти гру і залишитися в живих, їм доведеться перевтілитися у персонажів гри: боязкий і сором'язливий Спенсер перетворюється на відважного і сильного дослідника, здоровань Фрідж - коротуна, модниця і красуня Беттані - професора, а незграбна і кострубата Березня стає безстрашною і спритною амазонкою. Друзям доведеться звикнути до абсолютно нових і таким незвичних для себе ролей і знайти дорогу додому.

"Найвеличніший шоумен Землі"

Прем'єра: 4 січня

Режисер: Майкл Грейсі

У ролях: Ребекка Фергюсон, Х'ю Джекман, Зак Ефрон, Мішель Вільямс, Пол Спаркс, Кила Сеттл, Гейл Ранкін

Фінеас Тейлор Барнум завжди мріяв увійти в історію, але всі його заняття не приносили йому задоволення. І коли, здавалося, весь світ обернувся проти нього, він вирішує піти слідом за своєю мрією. Барнум створює чарівну виставу-сенсацію, яка стала народженням світового шоу-бізнесу.

"Зменшення"

Прем'єра: 11 січня

Режисер: Олександр Пейн

У ролях: Метт Деймон, Крістоф Вальц, Хонг Чау, Крістен Уіг, Рольф Лассгорд, Ингьерд Эгеберг, Удо Кір

Фантастична історія про несподіване розв'язання проблеми перенаселення планети: норвезькі вчені придумують технологію зі зменшення людей, завдяки якій через 200 років весь світ можна зробити мініатюрним. До того ж міні-життя пропонує масу фінансових вигод, так що простий хлопець Пол і його дружина Одрі, недовго думаючи, вирішують залишити своє сумне існування в Омасі і пройти процедуру зменшення. Це рішення спричинить найдивовижніші наслідки...

"Той, хто біжить в лабіринті: Ліки від смерті"

Прем'єра: 25 січня

Режисер: Уес Болл

У ролях: Кетрін МакНамара, Томас Сенгстер, Ділан о'брайен, Кая Скоделарио, Уолтон Гоггінс, Троянда Салазар, Ейдан Гіллен, Наталі Еммануель

Томас очолює загін глейдерів, що вижили, щоб виконати останню і найбезпечнішу місію. Заради порятунку своїх друзів вони повинні проникнути в легендарне Останнє місто, смертоносний лабіринт, контрольований Вадою. Кожен, хто виживе там, нарешті отримає відповіді на всі питання, які мучили глейдерів з моменту потрапляння в лабіринт.

"П'ятдесят відтінків свободи"

Прем'єра: 8 лютого

Режисер: Джеймс Фоулі

У ролях: Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Аріель Кеббел, Кім Бейсінгер, Тайлер Хэклин, Елоїза Мамфорд, Маршу Гей Харден, Ерік Джонсон, Брэнт Догерті

Крістіан і Анастейша одружилися і живуть в своє задоволення, насолоджуючись товариством один одного. Однак життя новоспеченої місіс Грей знаходиться в небезпеці, оскільки з'являється недруг, який збирається мстити, використовуючи свою багату фантазію. Привиди минулого Крістіана знову повернулися, а хмари згущуються над подружжям все сильніше.

"Чорна пантера"

Прем'єра: 15 вересня

Режисер: Райан Куглер

У ролях: Чедвік Боузман, Майкл Б. Джордан, Лупі Нионго, Данай Джекесай Гурира, Мартін Фріман, Деніел Калуя, Енді Серкіс, Анджела Бассетт, Форест Уітакер

З першого погляду можна вирішити, що Ваканда - звичайна територія дикої Африки, але це не так. Тут, в надрах пустельних земель, ховаються поклади унікального металу, здатного поглинати вібрацію. Багато хто намагався дістатися до нього, плюндруючи все на своєму шляху і несучи смерть аборигенам, але кожен раз таємничий дух савани - Чорна Пантера - вставав на захист пригноблених. Через багато років біда знову приходить до Ваканди, і цього разу ворог заручився підтримкою сучасних технологій. Коли шансів майже не залишається, Т'Чалла, молодий принц Ваканди, дізнається, що саме йому належить відродити легенду і продовжити вічну боротьбу, надівши маску Чорної Пантери.

"Колесо чудес"

Прем'єра: 22 лютого

Режисер: Вуді Аллен

У ролях: Джеймс Белуші, Джуно Темпл, Джастін Тімберлейк, Кейт Уінслет, Макс Казелла, Джек Гір, Девід Крамхолц, Роберт С. Кірк

Історія пристрасті, жорстокості і зради, що розповідає про чотирьох героїв, чиї долі переплелися серед бурхливого життя знаменитого парку розваг. Дія розгортається на мальовничому Коні Айленд в Нью-Йорку.