Топ-10 найочікуваніших серіалів 2020 року

02 сiчня 06:00

На екрани вийдуть "Зоряний шлях: Пікар" і "Новий папа".

 

Прийшов січень, принісши з собою початок не тільки нового місяця, але і нового року. Погода за вікном сприяє тому, щоб проводити вечори вдома, за переглядом цікавих серіалів. А їх у новому році вийде чимало. Сайт IMDb на основі даних про перегляд сторінок користувачами склав список найочікуваніших серіалів 2020 року.

"Зоряний шлях: Пікар"

Прем'єра: 23 січня

Події серіалу розвиваються через 20 років після завершення сюжету "Star Trek: Nemesis" (2002), цей період Жан-Люк Пікар присвятив відпочинку на Землі. Однак пенсію доведеться перервати, оскільки Всесвіту знову загрожує небезпека, впоратися з якою можуть лише справжні, хоча і вже досить старі герої.

"Сокіл і Зимовий солдат"

Прем'єра: осінь 2020 року

Дія серіалу розгортатимуться після подій, показаних у фільмі "Месники: Завершення", в кінці якого Стів Роджерс віддав щит Капітана Америка Сему Вілсону, який спробує справитися з місією, покладеною на нього. Бакі Барнс, який повернув собі пам'ять завдяки технологіям Ваканди, готовий стати частиною суспільства і познайомитися з усім, що пропонує сучасний світ.

"Новий папа"

Прем'єра: 10 січня

Події серіалу розгортаються після "Молодого папи". Папа Пій ХІІІ лежить в комі, в яку впав після серцевого нападу, який стався у нього у Венеції. У Ватикані вибирають нового папу, Іоана Павла ІІІ. Разом з тим, незабаром Пій ХІІІ виходить з коми і між двома папами розгортається боротьба за владу.

"Ходячі мерці: Світ за межами"

Премьера: весна 2020

Дія серіалу починається через 10 років після початку зомбі-апокаліпсису і буде сфокусована на двох молодих жінках і "першому поколінні, яке подорослішає в світі постапокаліпсису". Хтось із цього покоління "стане героями, хто стане лиходіями, але зрештою всі з них назавжди зміняться".

"Крізь сніг"

Через помилку Земля занурюється у льодовиковий період, через який гине майже все живе. Ті, хто вижив, перебувають у поїзді, який складається зі 101 вагона. У поїзді панує ієрархія: в голові живуть багаті, а в хвості – бідні. Ситуація починає загострюватись в той момент, коли двом мешканцям задніх вагонів стає відомо, що їх хочуть відчепити і кинути.

"Протистояння"

Серіал за романом Стівена Кінга. Небезпечний вірус, який досліджували вчені в умовах максимальної секретності, опиняється за її межами. Більшість населення Америки гине. Ті ж, кому завдяки збігу обставин або завдяки богатирському здоров'ю вдається вижити, збираються в невеликі громади. Деякі в нелюдських умовах намагаються жити по-людськи, інші об'єднуються під прапорами Чорної Людини, яка хоче правити всією країною і готова заради цього відправити на той світ тих, хто ще хотів би затриматися на цьому.

"Чужинець"

Прем'єра: 12 січня

В серіалі описується історія шановного викладача з англійської мови, прекрасного тренера шкільної бейсбольної команди, вірного чоловіка і люблячого батька двох дочок Террі Мейтленда, який проживає в містечку Флінт-Сіті. Террі стає ще більш відомим буквально в один день. У день, коли було виявлено понівечений труп 11-річного хлопчика Френка Пітерсона. Справа в тому, що на місці злочину виявлено відбитки пальців і ДНК Террі. І хоча у нього є алібі, інспектор Ральф Андерсон, який веде справу, вирішує заарештувати Террі.

"Старгерл"

Прем'єра: 31 січня

Кортні - дочка Сема Кертіса і Барбари Вітмор, яка народилася і була вихована у сонячній Каліфорнії. Її батьки розлучилися і Барбара зустріла нове кохання в особі Пета Дугана. Кортні знаходить в речах свого вітчима одяг супергероя - першого Зоряно-Смугастого Хлопчика. Вона вирішує надіти і використовувати цей костюм. Пізніше у неї з'явиться і знаменитий космічний жезл, за допомогою якого вона зможе літати, стріляти космічною енергією і створювати захисне силове поле.

"Мисливці"

Група американських громадян у 1977 році зайнялася вистежуванням нацистів в Нью-Йорку. Так звані мисливці на нацистів виявляють, що сотні високопоставлених чиновників гітлерівської Німеччини змовляються, щоб створити Четвертий рейх в США. І групі мисливців вдається знайти і знищити кілька сотень людей, які стараннями американського уряду уникли покарання після Другої світової війни.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

"Кеті Кін"

Прем'єра: 6 лютого

Центральними персонажами нового серіалу стануть чотири нью-йоркських подружки-модниці на чолі з майбутньою легендою модної індустрії Кеті Кін. Вони дуже амбітні і всіляко намагаються домогтися популярності - і в студії, і на подіумі.