Тодд Філліпс почав роботу над сиквелом "Джокера" – ЗМІ

20 листопада 18:16

Режисер хоче зняти фільми про історію становлення інших героїв DC.

 

Режисер Тодд Філліпс почав вести переговори зі студією Warner Bros. про створення сиквела фільму "Джокер", повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на власні джерела. Зазначається, що до своєї ролі може повернутися Хоакін Фенікс, який виконав роль в оригінальному фільмі.

Крім того, за відомостями джерел видання, на зустрічі з главою Warner Bros. Pictures Group Тобі Еммеріхом Філіпс запропонував створити кілька фільмів, які розповідають історію та інших героїв коміксів DC, і отримав дозвіл на роботу над історією ще мінімум одного персонажа.

"Джокер" став четвертим фільмом студії, якому вдалося зібрати мільярд доларів у прокаті. До цього такого показника досягали "Аквамен" (1,15 мільярда), "Темний лицар: Відродження легенди" (1,08 мільярда) і "Темний лицар" (мільярд доларів). Разом з тим, бюджет "Джокера" був набагато нижчим, ніж у інших картин. За деякими оцінками, прибуток, який він приніс, перевищує 500 мільйонів доларів (Warner Bros. отримає лише половину цієї суми, оскільки залучала до його створення сторонніх інвесторів).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше фільм встановив рекорд за касовими зборами жовтня в США. За перший вікенд в домашньому прокаті картина зібрала 93,5 мільйонів доларів.