Святослав Вакарчук на концерті в Мінську присвятив пісню Павлу Шеремету

11 грудня 14:35

Музикант присвятив загиблому журналісту пісню "Мить".

 

Лідер групи "Океан Ельзи" під час концерту в Мінську присвятив пісню "Мить" загиблому журналісту "Української правди" Павла Шеремету. Відео виступу колективу було опубліковано на YouTube.

"У мене багато знайомих з Білорусі...У мене був один такий близький знайомий, можна сказати брат по духу, з яким ми спілкувалися не так часто, але який багато чого приніс у моє життя. Справжній син білоруського народу, якого дуже поважають в Україні, Паша Шеремет. Україна пишається ним", - зазначив Вакарчук.

Читайте також: The Rolling Stone назвав найкращі пісні 2016 року

Журналіст Павло Шеремет загинув рано вранці в середу, 20 липня, в результаті підриву автомобіля. Вибух стався о 7:45 ранку, коли журналіст виїхав з дому і проїхав кілька десятків метрів, на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка.

Свідками вибуху виявилися журналісти "17 каналу", які пояснили свою присутність на місці злочину випадковістю.

Слідство розглядає кілька основних версії причин вбивства журналіста Павла Шеремета – професійні відносини, особиста неприязнь і "російський слід". Крім того, є версія, що справжньою метою замаху міг бути не Шеремет, а керівник інтернет-видання "Українська правда" Олена Притула, якій належав підірваний автомобіль.