Суд США відхилив позов Ешлі Джадд до Харві Вайнштейна

10 сiчня 12:35

Актриса звинувачувала продюсера в тому, що той не дозволив їй отримати роль у "Володарі перснів".

 

Федеральний суд США відхилив позов актриси Ешлі Джадд до продюсера Харві Вайнштейна, в якому вона звинувачувала останнього в сексуальних домаганнях. Разом з тим, суддя заявив, що Джадд може подати проти продюсера новий позов про наклеп, повідомляє Reuters.

Джадд звинувачувала Вайнштейна в тому, що він завдав шкоди її репутації у 1998 році після того, як вона припинила його сексуальні домагання роком раніше. Зокрема, вона заявила про те, що продюсер відмовив режисера Пітера Джексона від надання Джадд ролі у "Володарі перснів".

Джадд була однією з перших жінок, які в жовтні 2017 року публічно звинуватили Вайнштейна в сексуальних домаганнях. Тоді видання The New York Times з посиланням на декількох актрис повідомило про сексуальні домагання Вайнштейна. Він пропонував посприяти у кар'єрному зростанні за близькість з ним.

Пізніше про домагання розповіли актриси Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу. Харві Вайнштейн заперечує, що примушував жінок до сексу. Після цього Weinstein Company звільнила Вайнштейна. Генеральний прокурор штату Нью-Йорк Ерік Шнейдерман оголосив про початок розслідування відносно компанії Вайнштейна після секс-скандалу навколо нього.