Студія НВО може випустити серіал за мотивами графічного роману "Хранителі"

02 жовтня 11:16

Режисером серіалу стане Зак Снайдер.

 

Студія НВО повідомила про те, що веде "попередні переговори" з режисером Заком Снайдером про випуск серіалу за мотивами "Хранителів" - графічного роману Алана Мура, який Снайдер вже екранізував у 2009 році у форматі повнометражного фільму. Повідомлення про це розповсюдило видання The Verge.

Фільм, що був випущений у 2009 році, з абсолютною точністю відтворював атмосферу роману Мура і навіть деякі кадри з нього, що викликало великий інтерес у глядачів у перші вихідні. Разом з тим за деякий час інтерес практично вичерпався, і фільм заробив лише 100 мільйонів доларів касових зборів у США.

Телебачення ж дає набагато більше можливостей відтворити складну структурну лінію вихідного матеріалу та більше простору для широкої деконструкції світу супергероїв, який був створений Муром і художником Дейвом Гіббонсом. На даний момент не ясно, чи буде серіал прямою адаптацією, сіквелом або приквелом.

Канал НВО займається випуском фантастичного серіалу "Гра престолів", який знімається за серією книг Джорджа Мартіна. У цьому році серіал отримав 12 статуеток "Еммі" що стало рекордом за кількістю перемог за один рік. Сценаристи серіалу Девід Беніофф та Д. Б. Вайс отримали нагороду за кращий сценарій, а Девід Наттер, який зняв фінальний епізод п'ятого сезону, отримав нагороду в режисерській категорії.