Студія Lionsgate планує зняти приквели "Голодних ігор"

09 грудня 13:00

У приквели будуть включені сцени на бойових аренах.

 

Віце-президент компанії Lionsgate Майкл Бернс заявив про те, що студія планує зайнятися зйомками приквелів франшизи "Голодні ігри". Про це він заявив на зустрічі з журналістами, повідомляє видання Variety.

Деталей проекту Бернс не уточнив, розповівши лише про те, що відсутність сцен на бойових аренах в останніх двох частинах фільму дуже засмутила деяких шанувальників "Голодних ігор". Тому творці нового фільму всетаки повернуть цю частину історії. За словами Бернса, "якщо ми повернемося в минуле, там точно будуть арени".

Він також зазначив, що студія не планує знімати якісь спін-оффи фільму, заснованого на трилогії Сьюзен Коллінз.

Дія всієї історії розгортається в постапокаліптичній державі Панем, мешканці якої страждають від диктатури столичної влади. Кожен рік вибрані жеребом діти Панему повинні брати участь у телевізійній передачі "Голодні ігри" - переможцем стає той, хто залишається в живих. Учасники ігор повинні битися один з одним на спеціально обладнаних аренах, які описані тільки у перших двох книгах Коллінз і, відповідно, показані в перших двох екранізаціях. У фінальній частині історії герої влаштовують революцію і борються проти деспотичних правителів.

Головні ролі в кіносерії виконали Дженніфер Лоуренс, Джош Хатчерсон, Ліам Хемсворт і Вуді Харрельсон.

Фінальна частина "Голодних ігор", яка вийшла в український прокат 19 листопада, за прокатний вікенд на 285 екранах зібрала понад 10,8 мільйонів гривень, тим самим очоливши український бокс-офіс.