Стівен Кінг анонсував новий роман

13 лютого 19:39

"Відродження" розповість історію 13-річного Джеймі Мортона - гітариста, пристратившегося до героїну. Подорожуючи по країні, він зустрічає Чарльза Джейкобса - священика, коли приїхав у рідне місто Джеймі, але потім розчарувався у вірі. Мортон і Джейкобс укладають угоду, "яка не снилася навіть дияволу".

 

Стівен Кінг оголосив дату виходу своєї нової книги, яка стане другим романом автора, запланованим до публікації в 2014 році. Зав'язку роману "Відродження" (Revival) Кінг виклав на своїй сторінці в Facebook. Книга з'явиться у продажу в США 11 листопада.

Дії книги відбувається в середині XX століття.

Інший книгою Кінга, запланованого до виходу в 2014 році, стане детектив "Містер Мерседес". У романі відставний поліцейський Білл Ходжес з двома помічниками розшукує водія "Мерседеса", який убив вісім осіб, врізавшись в чергу на ярмарку вакансій.

Останнім опублікованим романом Кінга став "Доктор Сон" (Doctor Sleep) - продовження бестселера "Сяйво". За свою 30-річну кар'єру Стівен Кінг опублікував понад 50 романів, які були видані по всьому світу загальним тиражем понад 350 мільйонів примірників. !zn]

Читайте також:

Спадкоємці Агати Крісті вирішили відродити серію романів про Пуаро

Стівен Кінг відмовився публікувати нову книгу "Країна радості" в електронному вигляді

Українські письменники-фантасти виграли міжнародний конкурс в Москві

Письменники обрали кращі книги за останні 200 років