Співак Олександр Положинський йде з групи "Тартак" і припиняє всі творчі проекти

06 лютого 02:36

Музикант попрощався з шанувальниками - назавжди чи ні, він не знає

 

Відомий співак, ведучий, шоумен - лідер популярної групи "Тартак" і "Був'є" та "Ол.Ів.'Є" Олександр Положинський (Сашко Положинський) повідомив про припинення своєї участі у всіх творчих проектах, в яких брав участь.

Своє звернення до шанувальників він записав на відео, повертаючись з чергового засідання у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, де в якості підозрюваного фігурує друг і колега Положинського Андрій Антоненко (Riffmaster), і виклав у соцмережі Facebook. При цьому, щоб уникнути маніпуляцій, на початку звернення Положинський підкреслив, що припинення творчої діяльності не має зв'язку з даною справою.

"Для мене це дуже хворобливий момент, але мені здається, що тримати це в секреті як мінімум нечесно. Так співпало, це ніяк не пов'язано зі справою, за якою судять Андрія, що сьогодні вирішив припинити свою участь у значній частині свого життя - я вирішив, що я більше не буду виступати з "Таттаком"і не буду виступати з "Був'є". Не знаю, що там з "Ол.Ів.'Є", ну, поки там все одно нічого не відбувається...

Все це сумно, дуже непросто і дуже болісно, але я зрозумів, що все: більше не можу", - сказав Положинський.

Сашко Положинський попросив шанувальників "не впадати в депресняк з цього приводу", оскільки це були прекрасні роки, і зроблено багато хорошого, а також особливо підкреслив, що просить всіх утриматися від питань - публічних і приватних - і сподівається, що, можливо, колись все виллється у щось нове і яскраве.

Музикант подякував усім, хто був ці роки поруч з ним і колективом і підтримував своєю любов'ю.

Понад півтисячі коментарів, кілька десятків тисяч переглядів, слова щирого жалю, але й підтримки тих, хто був вірним прихильником і глядачем і підтримував патріотичні устремління групи "Тартак" - такою була оцінка заяви відомого музиканта. Загальним було те, що всі сподіваються: перерва у творчості буде тимчасовою.

"Тартак" - популярна українська група з Луцька, яка виступала в жанрі альтернативного року. За час існування (з 1996 року) група випустила 10 альбомів, останній - в 2019 році.