Скарлетт Йонханссон екранізує роман Трумена Капоте

18 листопада 08:57

Скарлет Йоханссон виступить як режисер екранізації роману Трумена Капоте «Літній круїз» (оригінальна назва - «Summer Crossing»), повідомляє Variety.

 

Мова у книзі йде про 17-річну дівчину Грейді, яка проводить літо у Нью-Йорку, поки її батьки подорожують Європою. «Літній круїз» - перший роман Капоте. Книга була написана ще у 40-х роках минулого століття. Однак текст довгий час вважався втраченим. Роман опублікували тільки у 2005 році.

Сценарій для фільму «Літній круїз» напише Трістайн Скайлер. Трістайн відома перш за все як актриса - зокрема, вона знімалася у серіалах «Ангел» і «Закон і порядок: Суд присяжних». Скайлер також адаптувала для великого екрану роман Сільвії Плат «Під скляним ковпаком» («The Bell Jar»).

Йоханссон раніше вже виступала в якості режисера - у 2009 році вона поставила короткометражку «Туфлі від Вагабонд» («These Vagabond Shoes»). Стрічка мала увійти в альманах «Нью-Йорк, я люблю тебе», однак у версію фільму, яка вийшла у прокат, роботу Скарлетт не включили. «Літній круїз» стане повнометражним режисерським дебютом Скарлетт.