Шварценеггер підтвердив зйомки продовження "Близнюків"

16 сiчня 22:09

Арнольд Шварценеггер підтвердив інформацію про запуск комедії "Близнюки 2", в якій він буде зніматися з Денні Девіто та Еді Мерфі.

 

Американський актор Арнольд Шварценеггер анонсував зйомки сиквелу "Близнюків". Він зробив це, відповідаючи на питання користувачів сайту Reddit.

За його словами, у стрічці "Близнюки 2: Трійнята", окрім нього самого і Денні де Віто, що брав участь в оригінальній постановці 1988 року, зніметься Едді Мерфі. У своїй автобіографії Шварценеггер згадував, що був би не проти знятися у продовженні комедії Айвана Райтмана, причому хотів би бачити третім братом свого героя чорношкірого чоловіка.

Фільм "Близнюки", який став лідером касових зборів у США, розповідає про долю двох різнояйцевих близнюків Джуліуса (Шварценеггер) і Вінсента (де Віто), що з'явилися на світ у результаті експерименту зі створення ідеальної людини. Розлучені в дитинстві, вони виросли в різних умовах: Джуліус став фізично розвиненим інтелектуалом, Вінсент - володарем маси шкідливих звичок і зв'язків із кримінальним світом. При зустрічі, що відбулася 35 років після їхньої появи на світ, вони спочатку потрапляють у низку комічних ситуацій і пригод, а потім вирушають на пошуки своєї біологічної матері.

Колишній губернатор Каліфорнії не навів подробиць проекту: невідома наі дата, ані ім'я режисера.

Шварценеггер відповідав на питання відвідувачів сайту, даючи посилання на графічні файли з рукописним текстом, зокрема, заява про "Близнюків 2" виглядала так. Користувачів цікавило безліч тем, зокрема, його повернення в кіно. Актор зазначив, що найважчою роботою в його житті була служба губернатором, а найприємнішою - акторська, і, хоча він сумує за своїм кріслом керівника Каліфорнії, зйомки у його останній стрічці "Повернення героя" стали для нього приголомшливим дозвіллям.

Він також сказав, що хотів би знятися у таких режисерів, як Майкл Бей, Стівен Спілберг і Сем Реймі. На питання про улюблену репліку своїх героїв (багато з яких стали легендарними), Шварценеггер відповів, що найголовнішим рядком він вважає фразу Термінатора "Я ll be back", а з останньої своєї роботи - "You fucked up my day-off".

Найбільш пронизливими користувачі Reddit вважають відповіді на питання про політику. Шварценеггер говорив, що Республіканській партії, членом якої він є, та й взагалі всім політикам не вистачає терпимості і людяності. "Зараз, коли робота Конгресу подобається дев'яти відсоткам населення США (що менше, ніж рейтинг тарганів і колоноскопії), дійсно важко знайти політика, який працював би для людей, а не для партії, - сказав актор. - Тому як приклад сучасного державного діяча я наведу мера Сан-Хосе, автора пенсійної реформи. Він демократ - з тих, для кого люди завжди були важливішими за ідеологію".!zn

Читайте також:

Шварценеггер зіграє старого Конана, що мріє про Валгалле

Шварценеггер готовий знятися у продовженні "Термінатора"

Сталлоне і Шварценеггер після зйомок опинилися в одній палаті

Шварценеггер зніметься у вестерні