"Шалений Макс" став фільмом року за версією онлайн-критиків

14 грудня 12:18

Фільм отримав нагороди у чотирьох номінаціях.

 

Фільм "Шалений Макс: Дорога гніву" був визнаний кращим фільмом року за версією Асоціації онлайн-критиків. Асоціація, яка складається з 254 онлайн-критиків, що представляють 22 країни світу, також назвала режисера "Шаленого Макса" Джорджа Міллера кращим режисером. Фільм також отримав перемогу в номінаціях "Кращий монтаж" і "Краща операторська робота". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Фільм "Керол" став найкращим у трьох номінаціях, включаючи "Найкраща акторка" для Кейт Бланшетт, "Краща актриса другого плану" для Руні Мара і "Кращий адаптований сценарій". Кращим актором став Майкл Фассбендер за роль у фільмі "Стів Джобс", а Кращим актором другого плану став Оскар Ісаак за роль у фільмі "З машини".

Кращим анімаційним фільмом за версією онлайн-критиком став "ДУмками навиворіт", а кращим документальним фільмом – "Погляд тиші" Джошуа Опенгеймера.

"Шалений Макс" також став фільмом року за версією Національної ради кінокритиків США. Кращим режисером був визнаний Рідлі Скотт за фільм "Марсіанин".