Серіал "Розповідь служниці" отримав основні нагороди премії "Еммі"

18 вересня 11:06

Серіал отримав п'ять нагород премії.

 

Серіал "Розповідь служниці" став тріумфатором церемонії нагородження премії "Еммі", забравши п'ять статуеток, у тому числі в категорії "Кращий драматичний серіал", повідомляє Associated Press.

Кращою актрисою в драматичному серіалі визнана Елізабет Мосс, яка зіграла головну роль у "Розповідь служниці". Серіал також отримав нагороди за кращу режисуру, кращий сценарій драматичного серіалу і кращу актрису другого плану (Енн Даун).

Приз в категорії "Кращий драматичний серіал" отримало шоу "Віце-президент", а Джулія Луїс-Дрейфус, яка зіграла в ньому, в шостий раз поспіль отримала премію в номінації "краща актриса" в цьому жанрі. "Кращим актором в драматичному серіалі" став Стерлінг Браун, який зіграв у серіалі "Це ми", а найкращим комедійним актором став Дональд Гловер, за роль в серіалі "Атланта".

Алек Болдуїн отримав нагороду в категорії "Кращий актор другого плану в комедійному серіалі" за пародію на президента США Дональда Трампа в шоу "Суботнім вечором в прямому ефірі". За пародіювання у цьому ж шоу суперниці Трампа на виборах Хілларі Клінтон нагороду отримала Кейт Маккіннон.

Приз за кращий міні-серіал отримало шоу "Велика маленька брехня", а Ніколь Кідман, яка зіграла в ньому, удостоїлася премії за кращу жіночу роль у міні-серіалі.

Раніше повідомлялося про те, що серіал "Світ Дикого заходу" в цьому році отримав 22 номінації на "Еммі". Разом з тим, йому не вдалося завоювати жодної нагороди.