Сценарій нових "Зоряних воєн" мало не продали на eBay

26 листопада 16:49

Творцям фільму вдалося викупити сценарій до того, як він опинився в чужих руках.

 

Режисер дев'ятого епізоду кіносаги "Зоряні війни" Джей Джей Абрамс розповів про те, що сценарій фільму мало не продали на eBay. Про це він розповів під час участі в програмі Good Morning America.

За словами Абрамса для того, щоб убезпечити сагу від витоків, були вжиті надзвичайні заходи безпеки. Зокрема, сценарій був надрукований невеликою кількістю примірників на папері, з якого його не можна було скопіювати. Разом з тим, один з примірників все-таки опинився на eBay.

"Один з акторів, я не скажу його ім'я, – хочу, але не скажу – залишив сценарій під ліжком. Його знайшла людина, яка прибирала квартиру, і віддала комусь, хто виставив його на eBay", - поділився Абрамс. За його словами, представники Disney помітили сценарій у продажу і встигли викупити до того, як його придбав хтось інший.

Вихід фільму "Зоряні війни: Сходження Скайуокера" заплановано на 20 грудня.

Початок розповіді на 2:45.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

У 2012 році студія Disney придбала за чотири мільярди доларів кіностудію Lucasfilm, що володіє правами на зйомки "Зоряних воєн". Disney планувала зняти три фільми, безпосередньо пов'язаних з попередніми частинами кіносаги, і кілька спін-оффів.

Реліз наступних "Зоряних воєн" намічений на 2022, 2024 і 2026 рік. Деталі фільмів не розголошуються, але раніше Disney вже ділилася планами щодо двох картин. Одну з них зніме режисер "Останнього джедая" Райан Джонсон, а сценарій другийої повинні були написати шоураннери "Гри престолів" Девід Беніофф та Ден Вайсс, які покинули проект.