"Розповідь служниці", "Історія іграшок 4" та інші трейлери Супербоула

04 лютого 17:16

До фінальної гри НФЛ студії традиційно готують промо-ролики своїх фільмів.

 

У ніч з 3 на 4 лютого в США пройшла фінальна гра НФЛ, також відома як Супербоул. Традиційно, провідні студії готують до цієї події промо-ролики своїх нових фільмів і серіалів. Наприклад, студія Marvel представила тизери нової "Війни нескінченності" і "Капітана Марвел".

DT.UA зібрало інші цікаві трейлери Супербоула.

"Розповідь служниці" (3 сезон)

Стримінговий сервіс Hulu стилізував тизер нового сезону серіалу під передвиборну рекламу 40 президента США Рональда Рейгана, яка починалася з фрази "В Америці знову настав ранок". У ролику ж здавалося б ідеалістична картина переривається кадрами пожежі і насильства, а голос головної героїні говорить "Прокидайся, Америка. Ранок закінчився".

"Історія іграшок 4"

У ролику з'являється кохана Вуді пастушка Бо Піп, яка зникла після другої частини. А Базз Лайтер опиняється в пастці, з якої не може вибратися.

"Ми"

Джордан Піл, відомий по роботі над фільмом "Пастка", зняв новий фільм жахів. В ньому сім'я, яка приїхала на відпочинок, стикається з загрозою з боку чотирьох незнайомців.

"Аліта: Бойовий ангел"

Фільм розповість про світ після руйнівної війни. Вчений знаходить жінку-кіборга, яка не пам'ятає свого минулого. Аліта спробує розкрити таємницю свого походження.

"Сутінкова зона"

Черговий перезапуск серіалу, яким в цей раз займається Джордан Піл. У шоу режисер виступить також в якості оповідача.

"Чарівний парк Джун"

Маленька дівчинка на ім'я Джун розуміє, що вигаданий нею парк розваг існує насправді. Разом з тим, його мешканців атакують злісні зомбі, тому їй доведеться врятувати парк.