Проти Кевіна Спейсі висунули три нових звинувачення в сексуальних домаганнях

04 липня 11:53

Поліція Лондона почала розслідування.

 

Поліція Великої Британії розслідує три нових звинувачення в сексуальних домаганнях, які були висунуті проти актора Кевіна Спейсі. Як повідомляє Variety, поліція Лондона підтвердила, що проводить три розслідування, а загальна кількість розслідувань, які стосуються Спейсі, досягла шести.

Наголошується, що в лютому в поліцію звернувся чоловік, який повідомив про сексуальні домагання з боку Спейсі у 2008 році в Ламбеті, пізніше ще один чоловік звинуватив актора в сексуальних домаганнях в Глостері у 2013 році, третій чоловік повідомив у разі 1996 році в Вестмінстері. Як підкреслює видання, поліція вже розслідує справи про сексуальні домагання з боку актора в 2005 і 2008 роках.

Раніше повідомлялося, що телеканал Netflix прийняв рішення припинити роботу над серіалом "Картковий будиночок" зі Спейсі у головній ролі. Рішення було прийнято після того, як актор Ентоні Репп заявив про те, що Спейсі домагався його на вечірці у 1986 році, коли Реппу було 14 років. Сам Спейсі заявив, що не пам'ятає цього епізоду.

Пізніше стало відомо про те, що Спейсі не отримає почесну нагороду телевізійної премії "Міжнародна Еммі".

3 листопада 9 колег по "Картковому будиночку" звинуватили актора в сексуальних домаганнях.