Приквел "Шаленого Макса" розповість історію Фуріоси

15 травня 18:36

Шарліз Терон до своєї ролі повернутися не зможе.

 

Режисер Джордж Міллер підтвердив, що новий "Шалений Макс" стане приквелом про Фуріосу, яку в "Дорозі гніву" зіграла Шарліз Терон. Але сама актриса в новій картині не з'явиться, повідомляє "Игроманія".

Оскільки мова йде про минуле героїні, режисер шукає актрису у віці близько 20 років. Міллер зазначив, що розглядав можливість використання технології омолодження, але вона ще недостатньо розвинена.

Під час підготовки до "Дороги гніву" Міллер і сценарист Нік Латурис придумали передісторію кожного персонажа, проте не стали розкривати їх в одній стрічці. У випадку Фуріоси багато запитань щодо її минулого стосувалося історії з "Зеленими землями" і того, як її забрали з племені і зробили служницею Безсмертного Джо.

Міллер сподівається, що зможе зайнятися новим фільмом після картини "Три тисячі років". Над ним буде працювати та ж команда, яка брала участь у створенні "Дороги гніву".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: Мін'юст: Продаж "Промінвестбанку" пройшла в рамках чинного законодавства України

"Шалений Макс: Дорога гніву" вийшов у 2015 році, картина отримала шість премій "Оскар". У фільмі розповідається про Макса Рокатанськи - персонажа з постапокаліптичного світу, який намагається вижити будь-якою ціною. "Дорога гніву" стала четвертим фільмом в серії "Шаленого Макса". Перший фільм Міллера з такою назвою вийшов в 1979 році. У 1981 році вийшов "Шалений Макс 2: Воїн дороги", а в 1985-му - "Шалений Макс 3: Під куполом грому".