Письменниця Еріка Джеймс анонсувала чоловічу версію "50 відтінків сірого"

02 червня 02:00

Роман з'явиться у продажу 18 червня.

 

Автор "50 відтінків сірого" Еріка Леонард Джеймс випустить ще одну книгу серії. На цей раз історія буде розказана від імені головного героя Крістіана Грея.

Подробиці сюжету не розголошуються. Передбачається, що в книзі будуть розкриті аспекти непростого минулого головного героя.

Дата випуску книги запланована на 18 червня, повідомила письменниця в Instagram.

Читайте також: Кількість любителів електронних книг в Україні за три роки зросла в два рази

Трилогія "50 відтінків сірого", випущена в 2011 році, була продана по всьому світу тиражем понад 125 мільйонів екземплярів, ставши однією з найпопулярніших літературних серій в історії. Сюжет роману розповідає про університетську випускницю Анастейшу Стіл, яка бере інтерв'ю в молодого, дуже багатого і неймовірно привабливого Крістіана Грея. Після чого магнат висловив бажання познайомитися ближче, а дівчина не мала ні сил, ні причин відмовити. Історія стає трохи цікавіше, коли красень озвучує, що насправді він хоче не просто поцілунків і пестощів, а тотального контролю з застосуванням мотузок, ланцюгів, шкіряних рукавичок, різок та інших фетиш-приладдя. Як терплячий наставник, він приносить улюбленої учениці допомоги, докладно пояснює специфіку і наочної робить теорію під час практичних занять.