Опубліковано трейлер фільму "НЛО" з Джилліан Андерсон

05 липня 18:06

Режисером картини виступив Райан Еслінгер.

 

Студія Sony Pictures Entertainment на своєму каналі на YouTube опублікувала трейлер фільму "НЛО", головну роль в якому зіграла Джилліан Андерсон. Режисером картини виступив Райан Еслінгер, а її прем'єра запланована на вересень цього року.

Сюжет картини розгортається навколо талановитого студента, який з дитинства захоплений ідеєю про зустрічі з інопланетянами і шукає літаючі тарілки. Він вважає, що загадкові спалахи, які були зафіксовані над кількома аеропортами в США, є НЛО. Разом зі своєю дівчиною і професором з математики вони намагаються розгадати цю таємницю, втікаючи від переслідувань агента ФБР.

У фільмі також знімуться Елла Пернелл, Девід Стретейрн та інші.

Раніше був опублікований перший трейлер фільму "Богемська рапсодія", який розповідає історію гурту Queen і його вокаліста Фредді Мерк'юрі. Картина оповідає про запаморочливий шлях до успіху, завдяки їхнім культовим пісням і революційному звуку, практично розпад колективу, оскільки спосіб життя Мерк'юрі виходить з-під контролю, і їх тріумфальне возз'єднання напередодні концерту Live Aid, який став одним з найбільших виступів в історії рок-музики.