Опубліковано перший трейлер "Месників-4"

07 грудня 15:50

Оригінальна назва стрічки Avengers: Endgame. В українському прокаті фільм заявлений як "Месники: Війна нескінченності 2", проте до дати прем'єри назва може змінитися.

 

Marvel Entertainment на своєму каналі на YouTube опублікувала трейлер фільму четвертої частини франшизи "Месники" – Avengers Endgame. Режисерське крісло логичкого продовження самого касового фільму студії "Месники: Війна Нескінченності" як і раніше займають Ентоні і Джо Руссо; сценаристи також ті ж - Крістофер Маркус і Стівен Макфелі. Імовірно хронометраж стрічки досягне трьох годин.

Опис трейлера:

На кадрах видно, як Тоні Старк дрейфує в космосі і розмовляє з шоломом, вимовляючи фразу: "Кінець - це частина шляху". Чорна вдова розповідає про те, що у Таноса вийшло саме те, що він задумав - стерти 50% населення Всесвіту. Спільно з Капітаном Америкою вони планують все виправити. У трейлері також миготять Халк, Соколине око, Тор і Небула. Разом з тим, глядачеві показують фотографію Людини-мурахи серед убитих, проте в кінці трейлера він з'являється на порозі будинку, в якому знаходяться Капітан і Вдова.

Від редактора: Примітно, шо в трейлері не засвічена Капітан Марвел, вихід сольного фільму про яку заплановано на березень 2019. Хоча, якщо згадати "Війну Нескінченності", то в сцені після титрів Нік Ф'юрі відправляє комусь повідомлення за допомогою пейджера з 90-х років, а на екрані з'являється зображення зірки, як на костюмі Капітан Марвел. Разом з тим, в останньому фільмі Людина-мураха застряг в субатомному просторі, а всі, хто міг його врятувати, були розщеплені Таносом.

Оригінальний трейлер

Трейлер українською мовою

Трейлер російською мовою

Прем'єру четвертих "Месників" призначено на кінець квітня - початок травня 2019 року. В українській версії фільм заявлений "Месники: Війна нескінченності 2", однак ближче до прем'єри назву можуть змінити.

Раніше касові збори фільму "Месники: Війна нескінченності" подолали позначку в два мільярди доларів. Картина стала четвертим фільмом за всю історію кіно, якому вдалося подолати цей бар'єр. Крім того, "Війна нескінченності" стала другим фільмом Disney, якому вдалося зібрати два мільярди доларів. Раніше цього показника досягла картина "Зоряні війни: Пробудження сили".