Опубліковано перший трейлер фільму "Мері – королева Шотландії"

13 липня 16:57

Головні ролі в картині виконали Марго Роббі і Сірша Ронан.

 

Студія Focus Features на своєму каналі на YouTube опублікувала трейлер фільму "Мері – королева Шотландії" режисера Джозі Рурк. Головні ролі в картині виконали Марго Роббі і Сірша Ронан. Фільм розповість про протистояння між Марією Стюарт, королевою Шотландії, і королевою Англії Єлизаветою І. Роль Марії виконає Ронан, а Єлизавети – Роббі.

Сценарій написаний творцем "Карткового будиночка" Бо Вілимоном і заснований на біографії історика Джона Гая. Сам фільм досліджує життя правителів після того, як Марія Стюарт повертається в Шотландію, в якості овдовілої колишньої королеви Франції. Її поява загрожує англійської престолу - очолюваному Єлизаветою I - і починає насичений політичний період, протягом якого власниці корон оточені радниками-інтриганами.

Раніше був опублікований перший трейлер фільму "Богемська рапсодія", який розповідає історію гурту Queen і його вокаліста Фредді Мерк'юрі. Картина оповідає про запаморочливий шлях до успіху, завдяки їхнім культовим пісням і революційному звуку, практично розпад колективу, оскільки спосіб життя Мерк'юрі виходить з-під контролю, і їх тріумфальне возз'єднання напередодні концерту Live Aid, який став одним з найбільших виступів в історії рок-музики.