Опубліковано перший трейлер фільму "Дике поле" за романом Жадана

12 липня 16:47

Прем'єра фільму запланована на 8 листопада.

 

Держкіно України на своєму каналі на YouTube опублікувало перший трейлер фільму "Дике поле", який знятий за романом "Ворошиловград" Сергія Жадана. Режисером картини виступив Ярослав Лодигін, а ролі в ній виконали Олег Москаленко, Олексій Горбунов, Володимир Яременко, Георгій Поволоцький і Руслана Хазипова.

Дія фільму розгортається у 2010 році в Старобільську (Луганська область). За сюжетом, Герман змушений повернутися в своє рідне містечко на Донбасі. Його старший брат зник, і тепер героєві належить захистити сімейний бізнес - стару бензоколонку. А разом з нею - друзів дитинства і кохання у боротьбі проти тих, хто захоплює шматок за шматком землю, перетворюючи її на кукурудзяні поля і залізну дорогу, яка нікуди не веде.

У широкий український прокат фільм вийде 8 листопада.

Раніше був опублікований перший трейлер фільму "Богемська рапсодія", який розповідає історію гурту Queen і його вокаліста Фредді Мерк'юрі. Картина оповідає про запаморочливий шлях до успіху, завдяки їхнім культовим пісням і революційному звуку, практично розпад колективу, оскільки спосіб життя Мерк'юрі виходить з-під контролю, і їх тріумфальне возз'єднання напередодні концерту Live Aid, який став одним з найбільших виступів в історії рок-музики.