Опубліковано новий трейлер фільму про літаюче слоненя Дамбо

07 лютого 13:57

У новому ролику покажуть політ слоненяти.

 

У мережі з'явився новий трейлер фільму "Дамбо", який став перезапуском класичного мультфільму Disney, що вийшов у 1941 році. Режисером картини виступив Тім Бертон, а головну роль у ньому виконав Колін Фаррел.

Цирковий імпресаріо Марк Медічі призначає колишню зірку цирку Холта Ферріера і його дітей, Міллі і Джо, опікунами новонародженого слоненяти, чиї неймовірно великі вуха відразу стають предметом для постійних жартів і насмішок колег Холта по цеху. Раптово дізнавшись, що Дамбо вміє літати, власник цирку вирішує нажитися на незвичайних здібностях слоненяти. До справи підключається енергійний підприємець В. А. Вендевер, який вирішує зробити з малюка Дамбо головну зірку свого нового грандіозного розважального шоу "Казкова країна".

Також у фільмі знялися Денні ДеВіто, Майкл Кітон, Єва Грін, Ніко Паркер Руні, Джозеф Гатт і Алан Аркін. Світова прем'єра "Дамбо" призначено на березень 2019 року.

Раніше студія Marvel Entertainment опублікувала перший трейлер фільму "Капітан Марвел". Режисерами картини виступили Анна Боден і Райан Флек, а головну роль у ній зіграла Брі Ларсон. Фільм розповість про пілота військово-повітряних сил Керол Денверс, яка отримує надприродні здібності внаслідок контакту з расою інопланетян.