Оприлюднений перший трейлер третього сезону "Карткового будинка"

12 сiчня 11:17

У новому сезоні на Френка Андервуда, який став президентом США, чекає зустріч з президентом Росії.

 

Третій сезон "Карткового будиночка"
Третій сезон "Карткового будиночка"

Американська компанія Netflix представила перший трейлер нового, третього сезону політичної драми "Картковий будиночок", прем'єра якого відбудеться за півтора місяці, 27 лютого.

У новому сезоні головний герой Френк Андервуд (його роль грає Кевін Спейсі, який вперше отримав у цьому році "Золотий глобус" за кращу чоловічу роль на ТБі) стає президентом США.

У новому сезоні на Андервуда очыкують переговори з, ймовірно, президентом Росії, як видно з відео. Так, в одній зі сцен 45-секундного трейлера він відмовляється потиснути руку президентові США, в іншій - у кабінеті російського лідера - він та Андервуд щось обговорюють.

Ще в одній зі сцен, на урочистому прийомі, на очах у Френка Андервуда і офіційної публіки президент РФ взасос цілує першу леді США. У наступних сценах вже показано погіршені стосунки героїв Спейсі і Робін Райт (краща жіноча роль на ТБ у 2013 році).

Раніше стало відомо, що у зйомках третього сезону серіалу брали участь учасниці групи Pussy Riot, а сюжет нових серій "Карткового будинка" буде сфокусований на зовнішній політиці США.

Також повідомлялося, що Росія заблокувала зйомки серіалу "Картковий будиночок" в Радбезі ООН.

Напередодні в Лос-Анджелесі відбулося вручення "Золотих глобусів" в ніч на 12 січня по Києву.