Офіційну програму в Каннах закриють «Кохані» Крістофа Оноре

21 травня 10:13

Офіційна програма 64-го Каннського фестивалю закривється у неділю, 22 травня, позаконкурсним фільмом «Кохані» (Les Bien-Aimés) Крістофа Оноре, повідомляється на сайті фестивалю.

 

Це восьма повнометражна стрічка режисера, музична комедія за участю його улюблених акторів, багато в чому перегукується з його попереднім фільмом «Всі пісні тільки про кохання» (Chansons d'Amour), що демонструвався у Каннах в 2007 році.
Комедія відзначається блискучим акторським складом: К'яра Мастрояні, Людівін Саньє, Луї Гаррель, Мішель Дельпеш, і Катрін Деньов (Chiara Mastroianni, Ludivine Sagnier, Louis Garrel, Michel Delpech, Catherine Deneuve).
Крістоф Оноре не просто приїхав на фестиваль в компанії акторів, які багаторазово працювали з ним, - він привіз новий фільм, який потрапив до офіційної програми фестивалю чотири роки потому після фільму «Всі пісні тільки про кохання».
«Я не думав, що мій наступний фільм стане музичною комедією. Спочатку я просто замовив пісню Алексу Бопену (Alex Beaupain) - автору музики до фільму «Всі пісні тільки про кохання», щоб подякувати йому. І в результаті він написав дванадцять пісень, які одна за одною вписуються в дію фільму».
«Кохані» - восьмий фільм режисера, який вперше запросив на роль Катрін Деньов. Деньов грає матір молодої дівчини Віри (Кьяра Мастроянні). Віра закохується в Хендерсона: але молода людина живе в Лондоні і відчуває себе не здатним любити.
«Дія фільму починається в 1963 і закінчується в 2008-му. Сорок п'ять років це багато! - коментує режисер, втретє присутній на Каннському фестивалі (перший раз він приїхав із фільмом "17 разів Сесіль Кассар" (Dix-Sept Fois Cécile Cassard) у 2002 році. - Я хотів показати два покоління і передати ідею про те, які ранимі молоді душі. Сподіваюся, у мене вийшло не надто символічно».