Новий трейлер продовження легендарного "Роккі" з'явився в мережі

16 вересня 01:14

Фільм вийде на екрани в листопаді 2015 року.

 

Кіностудія Warner Bros. опублікувала другий офіційний трейлер бойовика "Крід", який розширить франшизу про боксера Роккі Бальбоа.

Як повідомляє Еспресо.TV, у новому ролику творці приділили більше уваги Сильвестру Сталлоне, тоді як у попередньому трейлері він з'явився лише в одній сцені.

Фільм вийде на екрани в листопаді 2015 року. Він стане сьомим в серії і першим, де герой Сталлоне з'явиться у другорядній ролі.

Головну роль в картині виконав актор Майкл Бакарі Джордан. Його суперником виступив професійний боксер і колишній чемпіон світу серед любителів у напівважкій вазі Тоні Белью.

Над сценарієм "Кріда" працювали Сталлоне, Аарон Ковінгтон і режисер фільму Райан Куглер.

Джордан грає сина Аполло Кріда - першого суперника Роккі в однойменному фільмі 1976 року. Молодий чоловік не відчуває пристрасть до боксу, але врешті-решт вирішує піти по стопах батька і стати професійним спортсменом. Герой шукає наставника і знаходить Роккі, який на той час відійшов від справ.

Попередній фільм про боксера вийшов в 2006 році під назвою "Роккі Бальбоа". У картині показаний останній бій Роккі у кар'єрі. З семи фільмів серії до чотирьох режисером виступив сам Сталлоне, а до шести перших він написав сценарії.

Картини зібрали в прокаті в цілому більше мільярда доларів. Перша стрічка франшизи отримала в 1976 році три "Оскара", в тому числі в номінації "Кращий фільм".

Раніше повідомлялося, що американська студія The Weinstein опублікувала розширений трейлер драми "Керол", в якій головні ролі зіграють Кейт Бланшетт і Руні Мара.