Названо ім'я передбачуваного режисера "Чорного Адама" з Дуейном Джонсоном

08 червня 13:52

Жауме Кольет-Серра веде переговори про участь в проекті.

 

Режисер фільму "Круїз по джунглях" Жауме Кольет-Серра може виступити в ролі постановника "Чорного Адама" з Дуейном Джонсоном. Як повідомляє Variety, режисер веде переговори про участь в проекті, в основу якого лягли комікси DC.

За даними джерел, фільм є пріоритетом для студії, натхненної успіхом "Шазама!". Крім того, навколо приєднання Джонсона до всесвіту супергероїв розгорівся ажіотаж, що також стимулює студію швидше розпочати роботу.

Кольет-Серра вважався фаворитом на роль режисера "Чорного Адама" після роботи з Джонсоном над "Круїзом по джунглях". Відзначається також, що актор був захоплений роботою режисера, тому вибір був дуже легким. Прем'єра "Круїзу по джунглях", в якому також зіграла Емілі Блант, відбудеться в липні 2020 року.

Чорний Адам - антигерой всесвіту DC і головний противник Шазама, якого в однойменному фільмі зіграв Закарі Лівай. Адам вперше з'явився на сторінках коміксів в 1945 році, але повноцінну кар'єру отримав лише в 1970-ті. Спочатку Чорний Адам зображувався як давньоєгипетський попередник Шазама. Згодом був переписаний у занепалого, який намагається очистити своє ім'я.

Раніше стало відомо про те, що Дуейн Джонсон зіграє головну роль у фільмі про пригоди супергероя Дока Севіджа, також відомого на прізвисько Бронзова Людина.