Названі найгірші фільми року за версією The Rolling Stone

07 грудня 13:31

Перше місце в списку зайняв фільм "Трансформери: Останній лицар".

 

Журнал The Rolling Stone підбив підсумки року і склав список з 10 найгірших фільмів 2017. Першу сходинку у рейтингу, який був опублікований на сайті видання, зайняв фільм Майкла Бея "Трансформери: Останній лицар".

Наголошується, що фільм використовує безліч застарілих кліше, а його показники за касовими зборами стали найнижчими за всю історію франшизи. Марк Уолберг, який зіграв головну роль в картині, відмовився зніматися в продовженнях.

Друге місце в рейтингу зайняла екранізація серії романів Стівена Кінга "Темна вежа" з Меттью Макконахі і Ідрісом Ельбою в головних ролях. На третій сходинці розмістився другий фільм трилогії про Крістіана Грея і Анастейшу Стіл "На 50 відтінків темніше".

У десятку також увійшли картини "Пісня за піснею" Терренса Маліка, "Мумія" з Томом Крузом, пригодницький бойовик "Між нами гори" з Ельбою і Кейт Уінслет, "Валеріан і місто тисячі планет" Люка Бессона, друга частина комедії "Здрастуй, тату, Новий рік!" і драма "Субурбікон" Джорджа Клуні. На останній сходинці рейтингу розмістився "Емодзі фільм".

Раніше The Rolling Stone склав список 50 кращих пісень 2017 року. Першу сходинку у рейтингу посів зірка гурту One Direction, актор і співак Гаррі Стайлз з піснею Sign of the Times.