Названа дата виходу сиквелу "Сяйва"

26 травня 14:10

Головну роль у фільмі 1980 року зіграв Джек Ніколсон.

 

Студія Warner Bros. назвала дату виходу на екрани фільму "Доктор Сон", екранізації книги Стівен Кінга, яка стала сиквелом "Сяйва", головну роль в адаптації якого в 1980 році зіграв Джек Ніколсон. Як повідомляє Digital Spy, картина вийде на екрани 24 січня 2020 року.

Наголошується, що режисером фільму стане Майкл Фленган. Він вже екранізував роман Кінга "Книга Джералда" для стримингового сервісу Netflix.

Книга "Доктор Сон" була опублікована у 2013 році, через 36 років після видання "Сяйва". Головний герой хоррор-роману Денні Торранс намагається впоратися з тим, що з ним сталося в дитинстві в готелі "Оверлук". Як і головний герой першої книги, його син страждає від алкоголізму і спалахів люті.

У серпні минуого року в прокат вийшов фільм "Темна вежа" за серією романів Кінга. "Темна вежа" – цикл з восьми романів, написаний на стику фентезі, жахів, наукової фантастики, вестерну і інших жанрів. Серія розповідає про мандри Стрілка Роланда Дискейна у пошуках Темної вежі. Перша книга була видана в 1982 році, остання – 2012.