Кияни ARTBAT стали переможцями DJ AWARDS 2019 в номінації "Прорив року"

17 вересня 12:18

Королем платівок залишається Карл Кокс.

 

На Ібіці завершилося свято електронної музики DJ AWARDS 2019, метою якого є визнання та повага діджеїв і людей, які вплинули на електронну танцювальну музику у всьому світі.

Організатори премії розповіли, що в 22-му нагородження DJ Awards взяли участь попередній лауреат Грем Сахара, до якого приєднався один з найяскравіших діджеїв, які виступали на британській сцені – Jaguar.

Дует вручив 24 нагороди, відзначаючи тих, хто залишив свій слід в індустрії електронної музики за останній рік. Експерти з п'яти континентів проголосували за 14 музичними категоріями, в яких взяли участь 120 номінантів. Серед переможців були одні з найбільших імен в танцювальній музиці, а також новачки і трендмейкери.

Нагороду в номінації International DJ отримав Карл Кокс (Carl Cox). Він як і раніше є королем програвачів.

У категорії Deep Tech переміг Butch. Da Capo поїхав додому з новою нагородою в категорії Afro House.

В категорії Bass перемогу отримали Chase & Status. DJ і Live виконавець Stephan Bodzin другий рік поспіль отримує нагороду в номінації Electronic Live Performer, а номінацію Melodic House & Techno забрав Maceo Plex – попередній лауреат DJ Awards.

Закінчивши успішний сезон з SHINE Aly&Fila забрали нагороду в категорії Trance.

В категорії "Техно" перемогу здобула Charlotte de Witte. Це перший раз, коли жінка отримує цю нагороду.

Іншою жінкою, яка виграла номінацію Deep House, стала Maya Jane Coles. Один з новітніх європейських діджеїв Techno import DJ ONYVAA стала третьою жінкою-переможницею, взявши номінацію "Новачок". Увірвавшись на сцену всього через 4 роки, київський проект ARTBAT отримав нагороду спільно з Beatport в категорії "Прорив".

Художник з Лондона, який швидко став визнаним учасником Underground Music, Michael Bibi отримав перемогу в номінації Tech House. Kerri Chandler, один з творців хаус-музики, отримав нагороду в категорії "Хаус".