Кінопрем'єри тижня: жадібність банкірів, пограбування хмарочоса і любовна драма з Монікою Беллуччі

24 листопада 10:23

У кінотеатрах України сьогодні стартують три кінопрем'єри: триллер про світову фінансову кризу 2008 року, комедійний бойовик і любовна драма - фільм-номінант на Золотий лев, головний приз Венеціанського кінофестивалю.

 

Так, із 24 листопада в український кінопрокат виходить давно очікуваний в Україні фільм про те, як починалася світова фінансова криза у 2008 році, з оскароносним зірками кіно у головних ролях - Кевіном Спейсі, Демі Мур і Джеремі Айронсом. Також у кінотеатрах комедійний бойовик про пограбування хмарочоса з Едді Мерфі, який відмовився вести церемонію «Оскара» цього року. Окрім того, в окремих кінотеатрах можна побачити любовну драму з Монікою Беллуччі у головній ролі.

Як вкрасти хмарочос/Tower Heist
США 2011. Жанр: Комедія/Бойовик

Через фінансові махінації трейдера, відчайдушний роботяга-менеджер зі своїми колегами втрачає всі пенсійні накопичення. Герой дізнається, що винний перебуває під домашнім арештом на верхньому поверсі будівлі. Він зважується разом з товаришами по нещастю пограбувати шахрая, щоб компенсувати всі збитки. Але одним їм це не під силу, і вони звертаються до запеклого злочинця. Залишилось шістьом новоявленим друзям Джоушена пробратися у пентхаус і відшукати 200 мільйонів доларів.

Режисер: Бретт Ретнер. Актори: Бен Стіллер, Едді Мерфі, Меттью Бродерік, Кейсі Аффлек.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE
EPA-EFE/OLIVIER MATTHYS
Те літо пристрасті/Un ete brulant
Франція, Італія, Швейцарія 2011. Жанр: драма

Художник страждає після того, як його дружина, актриса, покинула його. Герой знайшов свій вихід: самогубство в автокатастрофі, і тепер, оглядаючись назад, згадує про бурхливі пристрасті, яскраві та справжні почуття, які супроводжували роман з його колишньою.

Фільм був номінований цього року на головний приз Венеціанського кінофестивалю - Золотий лев.

Режисер: Філіп Гаррель. У ролях: Моніка Беллуччі, Луї Гаррель, Селін Саллетт, Жером Робар.