Кінопрем'єри тижня: "Майбутній король" і "Пригоди Мії та білого лева"

14 березня 15:17

У прокат також виходять комедії, мультфільм і хоррор.

 

У четвер, 14 березня, в український прокат виходять сім фільмів, які припадуть до смаку любителям різних жанрів в кіно. Отже, з цього тижня в прокаті фентезі "Майбутній король", сімейний фільм "Пригоди Мії та білого лева", хоррор "Свята Агата", комедії "Скажені канікули!" і "Абсолютно нові пригоди Аладдіна", мультфільм "Норм: ключі від королівства" і драма "Чесний чоловік".

"Майбутній король"

Режисер: Джо Корніш

У ролях: Ребекка Фергюсон, Патрік Стюарт, Ріанна Доррис, Луїс Ешборн Серкіс, Деніс Гоф

12-річний Алекс ходить до школи, іноді терпить насмішки однокласників і навіть не підозрює, які пригоди на нього чекають незабаром. На одній покинутій будові хлопчик знайшов встромлений в камінь меч. Принісши його додому, Алекс разом з одним зрозуміли, що це Ескалібур – легендарний меч короля Артура. Ця знахідка пробудила давню злу чарівницю Моргану. У наступне місячне затемнення вона вийде у світ живих, щоб його знищити. Алекс разом з іншими лицарями його віку і з чарівником Мерліном повинні захистити наш світ.

"Пригоди Мії та білого лева"

Режисер: Жиль Де Метр

У ролях: Даніа Де Вільє, Мелані Лоран, Ленглі Кірквуд, Райан Мак-Леннан, Лайонел Ньютон, Лілліен Дюбе, Брендон Оре

11-річна Мія разом з батьками переїхала з дощового Лондона до спекотної Африки на деякий час через роботу батька. Тут у них є ферма, де вони доглядають за тваринами. Тільки от Мія зовсім не любить тварин. Але один звір її все-таки підкорив. Його звуть Чарлі. Він – білий лев. Коли вони познайомилися, Чарлі був ще зовсім маленьким левеням. Три роки дівчинка і звір росли разом, стаючи справжніми друзями. На жаль, батька мало цікавлять ці дивовижні взаємини дочки з левом – він бачить у Чарлі тільки тварину, яка небезпечна для його сім'ї і яку можна непогано продати. Мія не дасть образити друга – вони втечуть в заповідник, де лев буде в безпеці.

"Свята Агата"

Режисер: Даррен Лінн Боусман

У ролях: Сабріна Керн, Керолін Хеннесі, Кортні Хелверсон, Сет Майклс

50-ті роки XX століття, маленьке містечко в штаті Джорджія. Вагітна шахрайка на ім'я Агата, будучи в бігах, шукає притулку в монастирі. Спочатку це місце здається ідеальним для того, щоб завести дитину, але незабаром героїні відкриваються його жахливі таємниці. На Агату чекає справжнє випробування, коли вона з'ясує страшну правду про монастир.

"Скажені канікули!"

Режисер: Патрік Касир

У ролях: Джонатан Коен, Каміль Шаму, Камілль Коттин, Жеремі Елькайм, Венсан Дедьєн

Маріон - розкута і вільна, їй за 30, вона самодостатня і не надто розбірлива у зв'язках. Знайомитися з хлопцями в Tinder для неї звична справа. Бен - серйозний чоловік, слово "рутина" йому добре знайомо, і він не дуже досвідчений в плані знайомств по інтернету. Вік, місто Париж і додаток Tinder в телефонах - більше нічого спільного між ними немає. Але відбувається Match, і ці двоє закохуються один в одного на першому ж побаченні. Збожеволівши від спонтанної радості, вони тут же вирішують відправитися в спільну відпустку. В Болгарію. Дикунами. Як скоро вони виявлять, що їхні уявлення про ідеальні канікули, м'яко кажучи, не збігаються?

"Абсолютно нові пригоди Аладдіна"

Режисер: Лайонел Стекти

У ролях: Кев Адамс, Жамель Деббуз, Ванесса Гуїд, Ерік Жюдор, Рамзі Бедіа, Вахід Бузиді, Ноемі Ленуар

Простий вуличний злодій Алладін знайшов свою любов в особі прекрасної принцеси Шаліли. Вони почали разом жити в палаці, правити Аграбою і стали улюбленцями місцевих людей. Все змінюється, коли палац захоплює диктатор Шах Заман. Він хоче забрати собі все – гроші, місто і навіть принцесу. Аладдін не може залишити це просто так – але одному йому не впоратися. Він полетить за тисячі кілометрів, щоб знайти свого Джина. Саме за його допомогою можна перемогти Шаха Замана і врятувати принцесу Шалилу з його рук.

"Норм: Ключі від королівства"

Режисери: Річард Фін, Тім Молтбі

Привабливий ведмедик на ім'я Норм обраний королем Арктики. Його запрошують в Нью-Йорк, де вручають почесну нагороду - Золотий ключ від Королівства. Поки герой купається в променях слави, зухвалий грабіжник під виглядом Норма викрадає цінний трофей і організовує серію пограбувань банків. Щоб відновити своє добре ім'я, Норм відправляється в погоню за бандитами, але в цей час злочинна корпорація виношує план перетворення арктичного льоду в бутильовану воду популярного бренду...

"Чесний чоловік"

Режисер: Луї Гаррель

У ролях: Луї Гаррель, Летиція Каста, Лілі-Роуз Мелоді Депп, Діан Курсей, Владислав Галард

Абель живе найромантичнішому місті на світі – в Парижі. Багато років тому хлопець був закоханий в дівчину на ім'я Маріанна, але та обрала його кращого друга Поля. Але Поль зовсім недавно покинув цей світ... Абель вирішив скористатися цією ситуацією і нагадати Маріанні про себе. На його шляху є тільки дві перешкоди – син Маріанни, який ненавидить хлопця, і сестра Поля Ів, яка по вуха закохалася в Абеля. Цей любовний трикутник зведе їх з розуму.