Кінопрем'єри тижня: "Людина-мураха і Оса" та "План втечі 2"

05 липня 15:07

У прокат також виходить кілька комедій і фільм жахів.

 

У четвер, 5 липня, в український прокат виходить кілька фільмів, які припадуть до смаку любителям різних жанрів кіно. З цього тижня в прокаті супергеройський фільм "Людина-мураха і Оса", картина "План втечі 2" з Сильвестром Сталлоне, фільм жахів "Без сну", комедія "Твій вихід, крихітко", сімейна картина "Аманда і лисиця" і комедійний бойовик "Гарячі копи".

"Людина-мураха і Оса"

Режисер: Пейтон Рід

У ролях: Еванджелін Ліллі, Мішель Пфайффер, Уолтон Гоггінс, Давид Дастмалчян, Джуді Грір, Джон Ханна-Кэймен, Пол Радд, Майкл Дуглас, Лоренс Фішберн, Майкл Пенья

Скотт Ленг, відомий також, як Людина-Мураха, вже заслужив право опинитися в команді Месників, але бажання бути ближче до власної доньки утримує його в рідному Сан-Франциско - доти, поки доктор Хенк Пім, який створив колись диво-костюм, що змінює розміри свого власника, не закликає Скотта приєднатися до нової, небезпечної місії. А допомагати в протистоянні з підступним ворогом Людини-Мурасі буде нова напарниця - Оса.

"План втечі 2"

Режисер: Стівен С. Міллер

У ролях: Дейв Батіста, Сильвестр Сталлоне, Джеймі Кінг, Джессі Меткалф, Уес Четем, Лідія Халл, Ешлі Кусато, Вінсент Янг, Хуан Сяомін

Рей Бреслін управляє елітною командою фахівців з безпеки, навчених мистецтва втечі з найбільш непроникних в'язниць в світі. Коли його довіреного оперативника, Шу Рена, викрадають і поміщають в найскладнішу в'язницю з коли-небудь побудованих, повністю комп'ютеризовану з мінливою формою, Рей вирішує вистежити його за допомогою своїх колишніх друзів.

"Без сну"

Режисер: Густаво Ернандес

У ролях: Хуан Мануель Гілера, Сюзана Орнос, Герман Палашиос

У покинутій психіатричній лікарні театральна трупа експериментує з безсонням, готуючись до нової постановки. Після кількох безсонних ночей вони переходять на нові рівні свідомості, що дозволяють їм доторкнутися до секретів, які зберігає в собі стара будівля. Молода актриса Біанка, яка нещодавно приєдналася до компанії і бореться за право виконати головну роль, змушена не тільки звикати до складнощів нової роботи, але і зіткнутися з незрозумілими силами, що загрожують її життю.

"Твій вихід, крихітко"

Режисер: Свен Унтервальдт мл

У ролях: Каролін Кебекус, Максим Мехмет, Аксель Штайн, Ясмін Швирс, Людгер Пістора, Джеймі Бик

З самого початку стосунків пристрасні коханці Тоні і Марк заводили один одного з пів-обороту. У хід йшли будь-які підручні засоби. Але всьому приходить кінець. Як розійтися, щоб не вбити один одного?..

"Аманда і лисиця"

Режисер: Джої Сильвестр

У ролях: Річард Карн, Джейсон Лондон, Крістін Меллиан, Річард Готери, Майкл Милі, Коллін Гентрі, Кен Альтер, Леслі Маккарді

Десятирічна Аманда мріє завести собаку, але батько категорично проти. Коли дівчинка знаходить в лісі маленького лисеняту, вона вирішує приручити його і залишити в будинку. Щоб все залишилося в таємниці, Аманда просить про допомогу свою подругу Меггі. Подружки не підозрюють, яка небезпека загрожує їх вихованцеві від місцевих браконьєрів.

"Гарячі копи"

Режисер: Торстен Кюнстлер

У ролях: Тіль Швайгер, Маттіас Швайгхефер, Хайно Ферх, Андре Хенніке, Ліза Томашевски, Йоахім Пауль Ассбек, Мерлін Роуз, Чи Гілл, Енн Шефер, Самуель Финци

Тео і Люк - охоронці в посольстві однієї невеликої східно-європейської країни. Вони один одного терпіти не можуть, а все тому, що у них абсолютно різний підхід до справи. Один звик вирішувати питання жорстко, а інший не вірить в силові методи і покладається на інтелект і свою "феноменальну пам'ять. Але так трапляється, що під час чергування цієї парочки викрадають дочку посла. І тепер ці двоє змушені об'єднатися для її порятунку, що тягне за собою справжній хаос у розслідуванні.