Кінопрем'єри тижня: "Капітан Марвел" і "Гуцулка Ксеня"

07 березня 14:54

У прокат також виходить комедія, драма, мелодрама і мультфільм.

 

У четвер, 7 березня, в український прокат виходить кілька фільмів, які підійдуть як для походу в кіно з друзями, так і з другою половинкою. Отже, з цього тижня в прокаті фантастичний фільм "Капітан Марвел", українська картина "Гуцулка Ксеня", комедії "Батьки легкої поведінки" і "Між нами, дівчатами", мелодрама "Гаспар їде на весілля", мультфільм "Королівський коргі" і драма "Повернути Бена".

"Капітан Марвел"

Режисери: Анна Боден, Райан Флек

У ролях: Джемма Чан, Брі Ларсон, Бен Мендельсон, Семюел Л. Джексон, Лі Пейс, Джуд Лоу, Маккенна Грейс, Аннетт Бенінг

Фільм розповість про пілота військово-повітряних сил Керол Денверс, яка отримує надприродні здібності в результаті контакту з расою інопланетян.

"Гуцулка Ксеня"

Режисер: Альона Дем'яненко

У ролях: Олів'є Бонжур, Катерина Молчанова, Варвара Лущик, Ігор Цишкевич

З Америки в Ворохту прибуває група американців з важливою місією - знайти наречену для молодого Яро. Батько хлопця залишив заповіт, за яким Яро отримає у спадок мільйон доларів, якщо одружиться на свідому українку.

"Батьки легкої поведінки"

Режисер: Фред Вульф

У ролях: Сальма Хайек, Джо Манганьелло, Бріджет Мойнехен, Алек Болдуін, Олівія Луккарди, Бен Платт, Тріт Вільямс

Френк і Ненсі - сімейна пара, яка живе на широку ногу у великому будинку в британському стилі. Вони з гордістю відправляють єдину дочку в коледж. Але виявляється, багатство сім'ї не безмежне... Щоб оплатити освіту дочки і приховати від близьких фінансовий крах, Френк і Ненсі вночі таємно від сусідів влаштовують гаражну розпродаж, заливаючи все це алкоголем.

"Між нами, дівчатами"

Режисер: Крістіана Коменчіні

У ролях: Паола Кортеллези, Мікаела Рамаццотті, Едуардо Вальдарнини, Елеонора Данко, Кьяра Скалисе

Лучія і Марія дружать зі школи. Вони настільки різні, що не можуть один без одного. Лучія - правильна і сувора, Марія - яскрава і позитивна. І в стосунках з чоловіками те ж: Лучія поставила хрест на особистому житті після невдалого заміжжя, а Марія готова пустити в своє ліжко першого зустрічного. Все змінюється, коли в житті подруг з'являється 19-річний Лука. Картина розкриває всі грані жіночої дружби, перевертаючи з ніг на голову звичний хід речей.

"Гаспар їде на весілля"

Режисер: Антоні Кордье

У ролях: Фелікс Моаті, Летиція Дош, Кріста Тере, Марина Фоїс, Йохан Хелденберг, Гійом Гуі, Елоді Буше

Переїхавши до Парижа, Гаспар довгий час відмовлявся підтримувати зв'язок з сім'єю, але тепер все ж вирішується з'їздити в рідний будинок на весілля батька. В дорозі він випадково знайомиться з ексцентричною дівчиною і запрошує її приєднатися, щоб зіграти роль його подружки. Вона ще не знає, що наступні дні їй доведеться провести серед заповідника в оточенні дивовижних звірів але не менш дивних людей.

"Королівський коргі"

Режисер: Бен Станссен

У ролях: Том Кортні, Джон Калшоу, Кулвиндер Гір, Сара Хэдлэнд, Метт Лукас

Серед королівської сім'ї Великої Британії є одна улюблена порода собак – це коргі. І ось в Букінгемському палаці з'явився Рекс – улюбленець самої Королеви. Пес робить що хоче, веде безтурботне існування. Одного разу на прогулянці Рекс загубився на вулицях похмурого Лондона. Королівський пес відчує справжню життя вулиць на собі, намагаючись знайти дорогу назад.

"Повернення Бена"

Режисер: Пітер Хеджес

У ролях: Джулія Робертс, Лукас Хеджес, Кортні Б. Венс, Кетрін Ньютон

У переддень Різдва Бен Барнс збігає з реабілітаційного центру і повертається додому. Мати, що у свій час ковтнула з ним горя, тепло приймає сина, але незабаром переконується, що нічого не змінилося - від хлопця як і раніше потрібно чекати біди. У неї є 24 години, щоб уберегти сина від небезпеки. Але як далеко можна зайти, рятуючи тих, кого ми любимо?