Кінопрем'єри тижня: "Хеллбой" та "Приватна війна"

11 квiтня 15:25

У прокат виходять мультфільми, драма і хоррор.

 

У четвер, 11 квітня, в український прокат виходить шість фільмів, які підійдуть як для сімейного перегляду, так і для походу в кіно з друзями або другою половинкою. Отже, з цього тижня в прокаті нова частина фільму "Хеллбой", драма "Приватна війна", мультфільми "Містер Лінк: Втрачена ланка еволюції" і "Комашки 2. Карибські пригоди", фільм "Сквош 32" і хоррор "Проклятий будинок".

"Хеллбой"

Режисер: Ніл Маршалл

У ролях: Девід Харбор, Іен МакШейн, Мілла Йовович, Саша Лейн, Томас Хейден Черч, Пенелопа Мітчелл, Деніел Де Кім

Хеллбой відправляється до Англії на зустріч з дружиною Мерліна - Кривавою королевою. Від результату цієї битви залежить доля всього світу.

"Приватна війна"

Режисер: Метт Хейнеман

У ролях: Розамунд Пайк, Джеймі Дорнан, Стенлі Туччі, Том Холландер, Олександра Моен, Корі Джонсон, Раад Рави, Хілтон Макрей

Мері Колвін – це не просто журналістка. Її все життя тягне в найбільш небезпечні місця на нашій планеті. Вона з тих людей, хто хоче все бачити своїми очима, хоч і ненавидить зброю, кров і смерть. Мері знає весь світ, адже саме вона доносить правду про воєнні дії з перших рядів. На одне небезпечне завдання жінка знайшла собі в партнери такого ж молодого фотографа Пола Конроя. Скільки б разів Мері не ризикувала своїм життям, вона буде продовжувати заради всього людства. Тільки вона доносить правду всьому світу.

"Містер Лінк: Втрачена ланка еволюції"

Режисер: Кріс Батлер

У ролях: Зої Салдана, Г'ю Джекман, Тімоті Оліфант, Емма Томпсон, Метт Лукас, Зак Галіфіанакіс, Амріта Ачария

Натураліст і безстрашний дослідник ставить за мету довести існування відсутньої ланки.

"Сквот 32"

Режисер: Саша Лидгаровский

У ролях: Анна Адамович, Олександр Богачук, Римаіда Онадська, Ігор Левенець, Сергій Лузановский

Сучасна історія Пітера Пена про пошук шляху до дорослого життя і усвідомлення власного стилю і талантів. Ліза працює фотографом у паспортному центрі. Одного разу вона потрапляє в суспільство вільних і талановитих мрійників: творців, танцюристів, музикантів, які живуть у Сквоті - напівзруйнованому спустошеному будинку. Вісімдесятирічна Фаїна - єдиний законний мешканець будинку і єдина перешкода для забудовника, який планує зруйнувати весь квартал, а з ним і Сквот. Лізу заворожує енергія, свобода і творчість суспільства. Вони борються за свій спосіб життя, створюють і змінюють навколишній світ. Ліза сама змінюється, вона починає шукати своє місце в світі, розвиває своє бачення і стиль. Завдяки Сквоту Лізу помічають як фотографа, а її світ та можливості розширюються.

"Проклятий будинок"

Режисер: Енді Міттон

У ролях: Алекс Дрэйпер, Чарльз Еверетт Такер, Грег Нафтон, Арія Барейкис, Зак Йетте, Моллі Слотауэр

Батько з 12-річним сином приїжджають в сільський штат Вермонт, щоб відновити старий будинок. Там вони стикаються зі злим духом колишньої власниці будинку, і чим далі просувається ремонт, тим сильніше стає злий привид.

"Комашки 2. Карибські пригоди"

Режисер: Хелен Жиро, Томас Захво

У ролях: Бруно Саломон, Тьєррі Фремон, Стефані Кулон, Сара Коен-Хадриа, Жан-Поль Гуйон

Коли перший сніг впаде на долину, слід терміново готуватися до зими! При поповненні зимових запасів маленька комашка випадково потрапляє в коробку, яку відправляють на Карибські острови. Її друзі-комашки створюють рятувальну команду і відправляються на пошуки. Новий світ, нові зустрічі. Але і нові небезпеки! Чи прибуде допомога вчасно?