Кінопрем'єри тижня: "Готель Мумбаї" і "Обіцянка на світанку"

27 червня 14:50

У прокат також виходить комедія, мультфільм, хоррор і історична драма.

 

У четвер, 27 червня, в український прокат виходить кілька фільмів, серед яких кожен знайде собі щось до смаку. Отже, з цього тижня в прокаті трилер, заснований на реальних подіях, "Готель Мумбаї", драма "Обіцянка на світанку", комедія "Божевільна парочка", хоррор "Аннабель 3", мультфільм "Кунг-фу воїн", історична драма "Казанова. Останнє кохання", комедія "Вчора" і детектив "Клуб анонімних кілерів".

"Готель Мумбаї"

Режисер: Ентоні Марас

У ролях: Дев Патель, Армі Хаммер, Назанін Боніді

Сюжет фільму розповідає про події, що трапилися в Мумбаї у 2008 році. Тоді група терористів здійснила кілька терактів по всьому місту. Це розповідь про простих людей, які опинилися у важких умовах, коли тільки найвищі людські якості допомагають вижити.

"Обіцянка на світанку"

Режисер: Ерік Барб'є

У ролях: П'єр Ніне, Шарлотта Генсбур, Дідьє Бурдон

Історія про безумовну віру матері-одиначки у свого сина. Навіть у часи поневірянь, злиднів і хвороб вона передрікає йому блискуче майбутнє - військову славу, кар'єру дипломата, творчий успіх. І син виправдовує найнеймовірніші материнські надії.

"Божевільна парочка"

Режисер: Джонатан Левін

У ролях: Шарліз Терон, Сет Роген, Джун Рафаель

Шарлотта Філд готується балотуватися в президенти Сполучених Штатів Америки. І ось на одній з вечірок вона зустріла його - Фреда Фларскі, бородатого журналіста. Тільки от Шарлотта не знає, що в дитячі роки Фред вважав її своєю першою любов'ю. Зараз жінка вирішила найняти хлопця своїм спічрайтером для передвиборної кампанії. Тепер їм доведеться багато пережити разом, хочуть вони того чи ні.

"Аннабель 3"

Режисер: Гарі Доберман

У ролях: МакКенна Грейс, Медісон Айсман, Кеті Саріф

Аннабель - не просто лялька. Це справжнє зло, яке треба знищити або хоча б тримати подалі від людей. Консультанти з демонології Лоррейн і Ед Уоррени вирішили будь-що уберегти світ від цієї істоти, тому забрали її до себе додому. Там вони її надійно замкнули під освяченим склом. Разом з Аннабель там знаходиться багато страшних речей, які були прокляті або використовувалися для темних обрядів. Цей план спрацював би відмінно, якщо би не подружка дочки Джуді подружжя Уорренів. Вона вирішила подивитися на всі ці речі, що допомогло Аннабель пробудити злі духи навколо.

"Кунг-фу воїн"

Режисер: Цзоу І

У ролях: Чень Пейси, Цзі Гуаньлинь, Лі Личунь

Дошик чисто по фізичним даним не дуже підходить на роль бійця. Він великий, м'який, пухкий молодик. Ніхто навколо не вірить, що колись йому підкориться кунг-фу. Дошику потрібно всім довести, що саме він є той Воїн, який може боротися проти зла. Йому потрібно всього лише повірити в себе і прислухатися до порад легендарного вчителя Шао Лінь. Як би важко тобі не було, головне - завжди йти за своєю мрією, саме тоді у тебе є можливість прожити життя не марно.

"Вчора"

Режисер: Денні Бойл

У ролях: Химеш Патель, Лілі Джеймс, Кейт Маккіннон

Сюжет присвячений історії музиканта-невдахи Джека Маліка, який живе в англійській глибинці. Незважаючи на підтримку своєї кращої подруги Еллі, хлопець вирішує перестати мріяти про славу і закинути свою улюблену справу. Однак наступного ранку Джек виявляє, що в результаті незрозумілих подій весь світ забув про існування гурту The Beatles, і тільки він пам'ятає їхні пісні. Незабаром Малік починає виконувати пісні ліверпульської четвірки, видаючи їх за свої, і стає зіркою світового рівня. І хоча його популярність стрімко зростає, тепер Джек ризикує втратити Еллі - єдину людину, яка завжди вірила у нього.

"Казанова. Останнє кохання"

Режисер: Бенуа Жако

У ролях: Венсан Ліндон, Стейсі Мартін, Валерія Голіно

У XVIII столітті у Венеції народилася легендарна особистість – Джакомо Казанова. Цей чоловік прожив неймовірно яскраве життя, повне пригод, авантюр і зваб. Кожна жінка в його оточенні була від нього без розуму. Але час не щадить нікого, навіть у такої харизматичного людини, як Казанова, бувають проблеми, які він не може вирішити. Через це йому довелося втекти з Парижа в зовсім чужий Лондон. Непривітне, сіре, повністю позбавлене шарму – ось враження Казанови про місто. Тут він зустрів молоду куртизанку Маріанну. Казанова хоче її домогтися, але вперше він зустрів такий опір. Кожен раз, коли чоловік ось-ось отримає своє, дівчина тікає. Звичайне спокуса тут не допоможе Казанові, потрібно діяти розумом.

"Клуб анонімних кілерів"

Режисер: Мартін Оуен

У ролях: Гері Олдман, Джессіка Альба, Томмі Фленаган

У секретному місці збирається якийсь Клуб анонімних кілерів, де дівчата і чоловіки дізнаються, як можна пригнічувати їх пориви до жорстокості. Тут присутні абсолютно різні люди: лікар, святий отець, дівчинка-підліток та інші. Звичайно ж, в кімнаті, де на руках кожного море крові, довіряти нікому не можна. Зовсім недавно хтось з них був причетний до вбивства сенатора США, і тепер всі вони підозрюють один одного. Ці кілери навіть не уявляють, що вони давно пов'язані роботою таємної організації. У кожного є вибір: вбивати або бути вбитим.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.