Кінопрем'єри тижня: "Дулітл" і "Під водою"

09 сiчня 16:32

З цього тижня в прокаті комедія "Гламурний бізнес".

 

На цьому тижні в український прокат виходить три фільми, які підійдуть для любителів різних жанрів в кіно. Отже, з цього тижня в прокат новий фільм з Робертом Дауні-молодшим "Дулітл", фільм жахів "Під водою" і комедія "Гламурний бізнес".

"Дулітл"

Режисер: Стівен Гейган

У ролях: Роберт Дауні мол., Том Холланд, Майкл Шин, Рамі Мальок, Джессі Баклі, Емма Томпсон, Рейф Файнс, Маріон Котійяр

Сім років тому доктор Дулітл, прославлений лікар-ветеринар, який живе в вікторіанській Англії, втратив свою дружину. Тепер він веде самітницький спосіб життя, сховавшись за високими стінами свого маєтку. Екзотичні тварини з його колекції - його єдина компанія. Але коли невідома хвороба стає загрозою для життя юної королеви, докторові Дулітлу доводиться покинути свій притулок і відправитися в неймовірну подорож до міфічного острова. У пошуках ліків для королеви він вступить в сутичку з нещадними ворогами, познайомиться з дивовижними істотами і буде змушений виявити неабияку мужність і кмітливість.

"Під водою"

Режиссер: Вільям Юбэнк

У ролях: Крістен Стюарт, ТиДжей Міллер, Венсан Кассель, Джон Галлахер мл, Джессіка Хенвик, Мамуду Ати

Вчені часом наражають себе на смертельну небезпеку заради чергових відкриттів. Група дослідників відправилася на саме дно океану, на 11 кілометрів під воду на цілий місяць майже без зв'язку з навколишнім світом. Найближчі до них люди знаходяться на відстані восьми кілометрів. Якщо щось піде не так, їх ніхто не врятує... І, звичайно ж, щось пішло не так. Сильний землетрус пошкодив станцію так, що вода почала просочуватися крізь стіни, наражаючи команду на небезпеку. У них зараз є тільки один вихід – пройти ті самі вісім кілометрів по дну океану, щоб врятуватися. Тільки ось за стінами станції на них чекає щось жахливе і голодне.

"Гламурний бізнес"

Режиссер: Мігель Артета

У ролях: Тіффані Хеддіш, Роуз Бірн, Сальма Хайек, Біллі Портер, Джессіка Ст. Клер, Дженніфер Кулідж

Мел Пейдж і Міа Картер – це не просто давні подружки, чиї відносини пройшли випробування часом. Ці жінки ще й бізнес-партнерки, адже не так давно вони відкрили косметичну компанію, яку назвали власними іменами Mia&Mel. Жінки живуть в своє задоволення, нехай навіть їхній бізнес вже по вуха в боргах на майже півмільйона доларів. І тут їм попадається щасливий квиток – одна з головних діячок у косметичній галузі Клер Луна хоче інвестувати в їхню компанію більш ніж півтора мільйона американської валюти. Звичайно ж, жінки згодні. Тільки от Клер хоче повністю поневолити їхню справу, забрати владу над ним собі. Мел і Міа занадто багато душі в це вклали, щоб віддати його без бою якійсь багачці.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.