Канал НВО вирішив найняти "координаторів з інтиму"

29 жовтня 12:59

Координатори будуть стежити за безпекою акторів під час зйомок еротичних сцен.

 

Канал НВО заявив про те, що має намір найняти "координаторів з інтиму", які будуть присутні на зйомках всіх еротичних сцен, що зустрічаються в серіалах каналу. Як повідомляє Esquire, координатори будуть стежити за безпекою акторів і за тим, щоб вони почувалися комфортно під час подібних зйомок.

Наголошується, що на такий крок канал пішов через вимоги актриси Емілі Мід найняти адвоката, який буде стежити за зйомками еротичних сцен з її участю. У відповідь на ці вимоги НВО найняв Алісію Родис, яка перебувала на зйомках серіалу "Двійка". Тепер канал вирішив розширити присутність подібних координаторів на всі свої продукти.

НВО неодноразово критикували за показ сцен зґвалтування в серіалах "Гра престолів" і "Світ Дикого заходу". Залучення "координаторів з інтиму" до зйомок не зробить подібні сцени менш жорстокими, але зробить зйомки в них більш комфортними для акторів.

Раніше повідомлялося, що фінал сьомого сезону шоу встановив новий рекорд за кількістю переглядів. Пряму трансляцію серії на каналі НВО подивилися 12,1 мільйона осіб, якщо ж брати до уваги глядачів стримінгових сервісів, число глядачів, які подивилися епізод, досягає 16,5 мільйонів. Хакери виклали в мережу сценарій четвертого епізоду сьомого сезону "Гри престолів" і сам епізод.

Вихід восьмого сезону шоу очікується у 2019 році.